Muntatge amb una imatge de la carretera Medina de Rioseco a Toro (Zamora) i una ambulància amb les sirenes enceses

SUCCESSOS

Mor una nena de 15 anys després de ser atropellada a la ZA-705

Es tracta de la segona víctima mortal per accident de trànsit a Zamora en menys de quatre dies

Una noia de 15 anys va perdre la vida ahir a la tarda dimecres després de ser atropellada per un automòbil a la localitat zamorana de Toro. Segons ha informat el 112 de Castella i Lleó, l'incident va tenir lloc al voltant de les 20.00 de la tarda al número vuit de la carretera de Medina de Rioseco. La menor va morir a l'acte, sense poder els serveis d'emergències fer res per salvar-li la vida.

La menor va morir a l'acte

Minuts abans de les 20.00 de la tarda, a l'alçada del número vuit de la carretera de Medina de Rioseco, un vehicle atropellava una menor de 15 anys que estava passejant per la zona.

Membres d'una ambulància del DYA Navarra procedeix al trasllat d'un pacient a Pamplona (Navarra)
Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida | Europa Press

Després de l'avís a emergències, el centre de coordinació del 112 va desplegar un dispositiu immediat que va anar a la via per fer-se càrrec de la situació. Fins allà es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Civil de Trànsit, la Policia Local de Toro, una UVI mòbil i una ambulància de suport vital bàsic.

Tot just arribar, l'equip mèdic va intentar reanimar la menor sense èxit, confirmant la seva mort al mateix lloc dels fets. La petita de 15 anys hauria perdut la vida a l'acte després de ser greument atropellada pel turisme presumptament involucrat. De moment, es desconeixen les circumstàncies que van poder provocar aquest tràgic incident, encara que el cas roman en vies d'investigació.

Dues víctimes mortals en quatre dies

Aquesta noia és la segona víctima mortal d'un accident de trànsit a la província de Zamora en menys de quatre dies. Diumenge passat, un altre home moria després de la col·lisió entre dos turismes a l'autovia A-6 a l'altura de Cerecinos de Campos. En total, el passat any 2023 van morir 1.145 persones en accidents de circulació, i això, malauradament, va ser una de les principals causes de mort del nostre país.