Persona amb samarreta groga d'emergències mèdiques al costat d'una piscina.
SUCCESSOS

Mor un nen de només 7 anys ofegat a una piscina municipal

La mort del menor s'ha donat a conèixer aquest mateix dimecres a la tarda, encara que els fets van passar dimarts

Un nen de només set anys ha mort aquest dimecres després d'un fatal incident en una piscina al municipi català d'Alcarràs. Segons havien confirmat les autoritats, el nen es va ofegar dimarts passat a les piscines municipals de l'esmentat municipi.

Ha mort aquest dimecres, segons han confirmat fonts hospitalàries

El tràgic incident va passar a última hora de la tarda, quan el menor va ser trobat inconscient a l'aigua. Els serveis d'emergència, que van anar ràpidament al lloc, van aconseguir reanimar-lo en un primer moment.

Fotomuntatge amb una imatge de fons del passadís d'un hospital i davant una rodona vermella amb una imatge d'una ambulància del SEM

Després de ser estabilitzat, el nen va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova a Lleida. A causa de la gravetat del seu estat, es va decidir traslladar-lo en helicòpter a un centre especialitzat a Barcelona. Finalment no va poder superar les seqüeles de l'ofegament i va morir.

Això s'ha conegut aquest dimecres a la tarda. Fins ara, la informació que es tenia era que estava en estat greu després de l'ofegament.

Dot de tres dies al municipi

L'Ajuntament d'Alcarràs ha declarat tres dies de dol oficial, des de dimecres fins divendres, en senyal de respecte i solidaritat amb la família del menor. A més, s'ha convocat un minut de silenci dijous a les 9 del vespre, en què s'espera la participació de la comunitat local per retre homenatge al nen.

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha expressat el seu profund pes per la tragèdia i ha ofert tot el suport necessari a la família del nen.

Les autoritats locals han iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies exactes de l'incident i determinar si es van complir totes les mesures de seguretat a les instal·lacions de les piscines municipals.

Mentrestant, la comunitat d'Alcarràs està consternada i unida al dol per la pèrdua d'un dels membres més joves.

Cada estiu les autoritats alerten d'aquests fets, en èpoques de piscines i platges és de vital importància tenir especial cura amb els nens. No convé deixar-los sols a l'aigua i mai no s'han de perdre de vista, ja que en un moment es pot donar la tragèdia.

➡️ Successos

Més notícies: