Muntatge de fotos d´un cotxe de trànsit i una ambulància
SUCCESSOS

Mor un motorista al patir una terrible caiguda a la C-32

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda, els serveis d'emergències activats no han pogut salvar-lo

Un tràgic accident de trànsit es va cobrar la vida d'un motorista aquest dimarts a la tarda al quilòmetre 85,5 de la carretera C-32. Al terme municipal d'Alella, localitat del Maresme.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís del sinistre cap a dos quarts de quatre de la tarda. Tot i que es van desplegar ràpidament, no van poder salvar la vida del conductor.

Muntatge de fotos d'un motorista circulant i al costat una imatge d'una ambulància

De moment, no se saben les causes del sinistre

Al lloc de l'accident van treballar intensament tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre unitats medicalitzades del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Les autoritats han informat de l'accident, així com de les conseqüències. Des de Trànsit s'ha avisat a mitja tarda, a través de les xarxes socials, que la C-32 estava tallada a un carril.

De fet, s'especificava que el "carril esquerre" a la C-32 a Alella en sentit Mataró, estava tallat per un "accident".

Les autoritats han iniciat una investigació per aclarir les causes de l'accident, que de moment són desconegudes. Tampoc no s'ha revelat ni l'edat de la víctima ni el seu sexe.

Ja són 24 els motoristes morts aquest any a Catalunya

Amb aquesta nova víctima, el nombre de morts en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya puja a 71 des de començament d'any, dels quals 24 eren motoristes. Aquestes dades, proporcionades pel Servei Català de Trànsit (SCT), són encara provisionals.

Muntatge de l'autovia A-2 a Jorba, un cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el cartell d'accident i una moto circulant

La comunitat lamenta profundament aquesta pèrdua i s'uneix en solidaritat amb la família i els amics del mort en aquests moments de dolor.

Els motoristes es troben entre els conductors més vulnerables a les carreteres a causa de la manca de protecció física en comparació dels ocupants de vehicles tancats.

A diferència dels automòbils, les motocicletes no compten amb carrosseria, coixins de seguretat ni cinturons de seguretat, cosa que exposa directament els motoristes a lesions greus en cas d'accident.

A més, la seva mida i estabilitat més petita els fa més susceptibles a perdre el control per condicions adverses del clima, irregularitats a la calçada o maniobres inesperades d'altres conductors. És per això que sempre es recomana anar amb especial cura amb ells.

➡️ Successos

Més notícies: