Bloc de pisos d'Astigarra a Guipúscoa
SUCCESSOS

Mor un nen de dos anys en caure d'un tercer pis

El menor, de dos anys, s'ha precipitat des d'una finestra, per causes que encara no se saben, al municipi d'Astiagarra, a Guipúscoa

Un nen de dos anys ha mort aquest dimecres en caure d'un tercer pis a Astiagarra (Guipúscoa).

Segons ha informat el Diario Vasco, el succés ha tingut lloc a les 14.39 hores al carrer Izaskun, quan el menor s'ha precipitat des de la finestra de la seva habitació. Al moment del succés, el menor estava acompanyat per la seva mare.

Fins al lloc dels fets han acudit l'Ertzaintza, la Policia Local i els serveis d'emergència, que no han pogut fer res per salvar la vida del nen.

Els agents estan fent la inspecció de l'habitatge i de l'edifici des del qual s'ha precipitat el menor. Cap a les 17.15 hores s'ha procedit al d'aixecament del cadàver.

Dos agents de la policía autonòmica del País Basc, la Ertzaintza, d'esquenes
No se saben les causes d'aquest succés | Cedida

El pare del menor ha estat l'encarregat d'acompanyar el cotxe de la funerària Polloe, que ha traslladat el cos del menor al tanatori. A hores d'ara la zona continua acordonada i l'Ertzainza ha obert una investigació per aclarir les causes d'aquest terrible succés.

Xavbier Urdangarín, l'alcalde d'Astigarra, està acompanyant la família en aquests moments tristos. I és que actualment la zona residencial on ha tingut lloc el succés, es troba completament devastada.