Imatge dels bombers, l'ambulància i la policia local a un carrer de Benicarló

Mor el nen de 7 anys que va caure des d'un quart pis a Benicarló

El menor ha mort a causa de les lesions provocades per la caiguda

Aquest divendres la ciutat castellonenca de Benicarló s'ha despertat amb una tràgica notícia. El menor de set anys, que dimecres passat es va precipitar des d'un quart pis, va morir dijous a causa de les lesions.

El sinistre va passar cap a les 16.00 hores a casa seva al carrer Pere de Thous, a Benicarló. El nen, d'origen marroquí i el més gran de tres germans, va patir un fort impacte en caure pel celobert de la casa on residia. Tot apunta que el menor es va precipitar des de la finestra de la seva habitació, ja que aquesta donava al celobert on va caure.

Segons informacions que van publicar tant El Periódico d'Espanya, com Europa Press, fins al lloc del succés es van mobilitzar diversos equips sanitaris. A més, també hi va anar un helicòpter medicalitzat del Samu i que va evacuar el nen fins a l'UCI pediàtrica de l'Hospital General Universitari de Castelló.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Lamentablement, el nen, que va arribar inconscient i ferit de gravetat a l'hospital, va morir aquest dijous a l'Hospital General de Castelló.

La mare del menor va necessitar assistència mèdica

En el moment que el nen es precipitava des de la seva habitació i queia al buit, la seva mare escoltava un cop violent i va descobrir el seu fill al fons del pati.

Ambulancia de Samu Valencia
El menor va morir a causa de les lesions provocades per la caiguda | Samu València

La seva reacció va ser terrible en comprovar que el seu petit queia des d'una altura tan elevada i amb les greus conseqüències que podia patir.

Alhora, els veïns de l'edifici també es van alarmar en sentir un soroll ensordidor. Així, van reaccionar ràpidament als crits desesperats de la mare del nen. La dona va necessitar atenció professional després de l'impacte produït en veure el seu fill en aquest estat tan crític.

El succés encara s'està investigant, segons fonts de la Guàrdia Civil. Tot i que segueixen sense saber-se les causes per les quals el menor va acabar precipitant-se pel celobert. Les primeres hipòtesis apunten que el menor estava jugant amb la seva germana a l'habitació i alguna cosa va fer que acabés precipitant-se per la finestra.