Imatge d'unes bombones de butà en un camió de repartiment
SUCCESSOS

Mor un nen de 2 anys després de ser atropellat per un camió a Espanya

El petit ha perdut la vida fa unes hores a Níjar (Almeria)

La localitat almerienca de Níjar segueix consternada després de conèixer notícies que mai els agradaria haver rebut.

Ens estem referint al que ha passat fa tot just unes hores amb un nen que va perdre la vida a l'esmentada localitat andalusa. El nen de dos anys va morir després de ser atropellat per un cotxe a mig matí el dimecres 31 de maig.

El cas és que un nen petit ha perdut la vida al municipi almerienc de Níjar. L'accident mortal es va produir, més concretament, a la localitat d'El Viso, al carrer Alhóndiga.

El petit, cap a les 13 hores d'aquest dimecres, va ser atropellat mortalment per un camió que transportava ampolles de butà.

Mor un nen de 2 anys atropellat per un camió de butà a Almeria

La notícia, que va ser informada puntualment pel programa de la televisió autonòmica andalusa, Andalucía Directo, ha causat una commoció absoluta a la localitat de Níjar. Així, van haver de lamentar com un dels seus veïns, que era molt jove, va morir després d'aquest fatal accident.

Un professional sanitari baixa d'una ambulància en llitera a un pacient que ha estat traslladat a Galícia (Espanya)
Un menor ha perdut la vida en un petit poble d'Almeria | Europa Press

Ara mateix, només 24 hores després de la mort d'aquest jove, la Guàrdia Civil ja ha activat el protocol judicial. Així ho va decidir per aclarir què va passar amb aquest camió de bombones de butà i el menor difunt.

Segons les primeres investigacions, tot apunta que el fet va tenir lloc després que el petit estigués sota el propi camió. Sembla que quan el conductor va començar a conduir, el noi hauria estat atropellat pel camió després d'arrencar.

Níjar, de dol després de la mort d'un nen de 2 anys

La fatalitat va suposar que un menor de Níjar morís en ser atropellat per un camió. Una situació espantosa i dolorosa, en la qual han hagut d'intervenir diversos membres de la Guàrdia Civil. Així ho han fet agents de la Policia Local, Protecció Civil i membres del Centre d'Emergències Sanitàries 061.

Part del darrere del cotxe del Cos de Policia Nacional
La policia investiga a fons la mort d'un nen de 2 anys | Europa Press

Aquest últim pertany al Servei Andalús de Salut, que ha certificat la defunció d'un nen de tan petit de 2 anys.

Poques hores després del succeït, al voltant de les 18 hores, un equip d'Andalucía Directo es desplaçava al lloc dels fets per informar sobre aquesta tragèdia. Un esdeveniment que ha commocionat als habitants d'aquesta tranquil·la localitat del Viso a Níjar.

Per ara, es desconeix la identitat del menor que es va deixar la vida després de ser atropellat per un camió de bombones de butà.

No obstant això, s'espera que en les pròximes hores es donin a conèixer noves dades de la investigació, com ara com es va produir aquest cop en detall.