Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una ambulància del SEM i al capdavant un agent d'esquena dels Mossos d'Esquadra
SUCCESSOS

Mor un lladre quan intentava escapar després d'assaltar una nena a Barcelona

L'home ha caigut d'un sisè pis després d'amenaçar amb una navalla una menor a l'interior d'un edifici


Barcelona vivia aquest dimecres un nou episodi d'inseguretat a la ciutat, però que ha acabat de la forma més surrealista. Un lladre ha mort en caure del sisè pis d'un edifici mentre intentava escapar-se després d'agredir una nena.

Els fets passaven aquest 8 de maig al voltant de les 15:00 a l'edifici número 129 del carrer d'Aragó de Barcelona. El delinqüent abordava una nena al portal d'un edifici per robar-li el mòbil, però, després de veure's sorprès pels veïns, sortia corrents cap al terrat de l'edifici, on s'ha precipitat d'una altura de sis pisos, perdent la vida a l'instant.

Havia assaltat una menor amb una navalla

L'home havia seguit la menor fins al portal on vivia, al carrer d'Aragó de Barcelona. Quan la nena entrava a l'ascensor del bloc de pisos, el lladre l'abordava amb una navalla, segons ha avançat El Punt Avui.

El seu objectiu era robar-li el telèfon mòbil. Tot i això, s'acabava veient sorprès pels veïns de l'edifici, que s'han dirigit a socórrer la nena després de sentir que alguna cosa estava passant, no ha vist més sortida que sortir corrents escales cap amunt, en direcció al terrat, ha informat El Caso.

Ha mort després de caure d'un sisè pis

Mentrestant, els veïns de l'edifici han alertat els Mossos d'Esquadra, que es desplaçaven amb diverses patrulles de policia i dels serveis d'emergències cap al lloc dels fets. No obstant això, ja era tard per detenir el lladre.

I és que, durant la fugida d'aquest, els veïns sentien un soroll fort al pati del bloc de pisos, que dona directament a una perruqueria de la zona.

En treure el cap, han pogut constatar que l'home s'havia precipitat des del sisè pis i jeia a terra, embolicat en un gran bassal de sang. Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida de l'home, i han certificat la seva mort, que es produïa a conseqüència de les greus ferides que havia patit en la caiguda.

Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per esclarir els fets. Segons les primeres informacions, i la hipòtesi amb què estaria treballant la policia catalana, el delinqüent hauria intentat baixar a través de la façana del pati interior.

Tot i això, acabava relliscant, cosa que hauria provocat, segons els Mossos, que patís una caiguda accidental que li ha acabat costant la vida. Ara com ara, els veïns de l'edifici estan sent interrogats pels agents, com a part de la investigació d'un nou cas d'inseguretat a la capital catalana.

➡️ Successos

Més notícies: