Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una cinta policial i un agent al capdavant de Mossos d'Esquadra de Recerca Criminal
SUCCESSOS

Mor un jove de 30 anys després de ser apunyalat al mig del carrer

La policia investiga l'homicidi sense descans, qualsevol indici pot ser útil per donar solució a aquest crim

Un jove de 30 anys ha mort després de ser apunyalat a Calella de Mar, a la comarca del Maresme. Segons els Mossos d'Esquadra i les fonts reportades per El Caso, el tràgic incident va passar al voltant de les cinc de la matinada als afores de la discoteca Oxygen. La víctima, un turista de nacionalitat anglesa, ha perdut la vida després de ser agredit amb una arma blanca a una zona vital.

La Divisió de Recerca Criminal (DIC) de Barcelona està treballant sense parar per identificar l'autor material de l'agressió i altres possibles implicats en aquesta baralla mortal. Segons les primeres informacions, els atacants serien dos joves estrangers residents al municipi. Un d'ells d'origen magribí i l'altre dominicà, encara que aquesta informació s'haurà de confirmar les properes hores.

La policia treballa per intentar localitzar els autors de l'agressió mortal

Les imatges captades per les càmeres de seguretat del local poden servir de gran ajuda per resoldre l'homicidi. De fet, s'estan investigant a la perfecció per identificar els possibles agressors.

Muntatge d'un Mosso d'Esquadra i la discoteca Chic de Roses

La investigació ha de ser àgil per evitar que els responsables escapin impunes. Paral·lelament, s'han iniciat els tràmits per comunicar la defunció al consolat britànic per tal d'establir contacte amb la família. Les autoritats també estan prenent declaracions a testimonis presencials per aclarir els motius darrere de la baralla.

Detenen una dona de 62 anys per la mort violenta de la seva parella

Els Mossos d'Esquadra han detingut les últimes hores també una dona per la seva presumpta implicació en la mort violenta de la seva parella. Els fets van tenir lloc aquest dijous a última hora del vespre a la localitat d'Alcarràs, a la comarca del Segrià. Després de rebre un avís telefònic, la policia va anar a un domicili ubicat al carrer de Vallmanya, i al seu interior va trobar el cos sense vida d'un home de 41 anys.

Un home detingut per matar la seva mare

Fa pocs dies, els Mossos van detenir un home de 42 anys després d'haver matat la seva mare a sang freda al Raval de Barcelona. Una veïna va alertar d'aquest tràgic succés ocorregut a casa de la víctima. Pel que sembla, els problemes entre l'agressor i la mare van ser el possible motiu de la disputa entre tots dos.

Aquests nous episodis de violència a Catalunya, provoquen que les dades es continuïn disparant i sortint fora de control. De fet, ja ha passat la meitat de l'any i la violència continua en augment.

➡️ Successos

Més notícies: