Fotomuntatge amb una imatge de fons del passadís d'un hospital i davant una rodona vermella amb una imatge d'una ambulància del SEM
SUCCESSOS

Mor una dona a l'hospital després de rebre una brutal pallissa

La víctima va ingressar a l'hospital el mes d'abril passat en estat crític

Una dona ha mort a l'hospital després de rebre una brutal pallissa de la seva parella a Cistella (Alt Empordà). Els fets succeïen la nit del 3 d'abril passat, en una masia del municipi.  

La víctima, que va quedar malferida després del succés, ingressava a l'Hospital Trueta de Girona, on ha acabat perdent la vida dos mesos després, segons s'ha informat aquest dijous. El suposat autor dels fets, un home de 38 anys, ja ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra. 

Imatge de dos sanitaris del SEM

La víctima va estar dos mesos ingressada 

La dona, de 62 anys, va quedar malferida després d'una pallissa presumptament a mans de la seva parella, un home de 38 anys, el 3 d'abril passat. Després que els serveis d'emergències i la policia rebessin l'avís d'uns ciclistes que passejaven per la zona que van sentir els crits d'auxili de la dona, van trobar la víctima molt greu a la masia i plena de sang. 

Després de ser atesa en un primer moment pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va ser traslladada immediatament d'urgència a l'Hospital Trueta de Girona, on ha estat ingressada més de dos mesos en estat crític.  

Hauria mort d'un virus de l'hospital 

Tot i això, la dona ha acabat perdent la vida a l'hospital on estava ingressada, segons s'ha informat aquest dijous. Encara que, malgrat les ferides de les quals continuava recuperant-se i provocades per la pallissa del mes d'abril passat a Cistella, la víctima no hauria mort a causa del succés. 

Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un agent dels Mossos d'Esquadra i al capdavant una rodona vermella amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Segons s'apunta, la dona, de 62 anys, podria haver mort per un virus hospitalari, segons han apuntat fonts properes al cas i com recull el mitjà Levante.

Tot i això, el presumpte autor dels fets, que ja havia estat detingut per la policia catalana i que compta amb múltiples antecedents, podria passar ara a ser investigat per un delicte d'homicidi.

De moment, es troba a la presó provisional comunicada i sense fiança, en espera de passar a judici, després de ser enviat pel jutjat d'Instrucció número 1 de Figueres en funcions de guàrdia per un delicte, en aquell moment, d'homicidi en grau de temptativa.

➡️ Successos

Més notícies: