Muntatge de fotos d?un contenidor de roba i, al costat, una imatge d?un cotxe de policia i una ambulància d?Andalícia amb un llaç negre

SUCCESSOS

Mor un jove de 26 anys després de quedar atrapat en un contenidor a Màlaga

El cap del noi va quedar atrapat a l'interior del contenidor i va acabar asfixiant-se a Chilches, una localitat de Màlaga

Continua la Setmana Santa negra a Espanya. Un noi de 26 anys ha mort després de quedar atrapat en un contenidor de roba de segona mà.

Els fets van tenir lloc ahir, 29 de març, cap a les 16 hores, en una urbanització de Chilches, un municipi de Màlaga. La veu d'alarma la va donar un veí de la zona que es va adonar que un jove estava enganxat pel coll al contenidor i no podia sortir.

Després de l'avís, l'equip d'Emergències 112 de la Junta d'Andalusia va activar una dotació dels Bombers del Consorci Provincial. Ells van aconseguir alliberar el noi, però el jove ja no respirava quan van aconseguir treure'l.

Ambulància del Centre d'Emergències Sanitàries
Al jove li van practicar maniobres de reanimació per intentar salvar-li la vida | Junta de Andalucía

El jove de 26 anys va morir asfixiat després de quedar atrapat en un contenidor

Diverses morts estan fent que aquesta Setmana Santa sigui d'allò més amarga al nostre país. Ara, la d'aquest jove de 26 anys a Màlaga ha encongit el cor de molts.

Pel que sembla, la víctima mortal estava intentant agafar roba del contenidor. Els primers indicis, segons assenyala El Caso, apunten que el jove va introduir fins a mig cos al contenidor per intentar arribar als articles que hi havia a l'interior del cubicle.

Quan va voler sortir del contenidor, el cap li va quedar atrapat i no sortia de la ranura. Així doncs, es va quedar penjant sense que els peus li arribessin a terra i va acabar morint asfixiat.

Cotxe patrulla de la policia nacional
La Policia Nacional s'ha fet càrrec de les diligències | Europa Press

Tot i que un veí de la zona es va adonar de la situació i va trucar als serveis d'emergència, ja era massa tard. El noi de 26 anys s'havia quedat sense oxigen, fet que va provocar que perdés el coneixement.

Els Bombers del Consorci Provincial van aconseguir excarcerar el jove i els sanitaris li van practicar maniobres de reanimació per intentar salvar-li la vida. No obstant això, malgrat tots els esforços, el jove va acabar morint al lloc dels fets.

Per part seva, la Policia Nacional també es va desplaçar fins al lloc dels fets per fer-se càrrec de les diligències. Un cop allà, es va obrir un protocol judicial per determinar les circumstàncies del succés.

A més, es va procedir a l'aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Màlaga.

➡️ Successos

Més notícies: