Foto de La Padriza, a Madrid
SUCCESSOS

Tragèdia a la muntanya madrilenya: mor un noi de tan sols 25 anys

Va morir després de precipitar-se per una zona perillosa de La Pedriza

La Comunitat de Madrid ha viscut un tràgic succés les últimes hores després que un muntanyenc perdés la vida la nit passada de dissabte. Aquest moria després de precipitar-se per un pendent d'uns 30 metres a La Pedriza, al bell mig de la Serra de Guadarrama (Madrid).

El servei d'Emergències 112 ha informat d'aquest accident mortal, succeït en una zona característica de La Pedrissa, coneguda com la Charca de Venus.

La víctima, de tot just 25 anys, estava fent una ruta amb diversos acompanyants i de manera desafortunada s'ha precipitat. I la seva caiguda ha fet que perdés la vida.

Un noi perd la vida després de precipitar-se mentre feia una ruta a La Pedriza

Un succés que la Guàrdia Civil ha investigat des del primer moment per conèixer exactament quines van ser les causes d'aquesta desgraciada caiguda d'aquest home.

Foto de La Charca de Venus, a Madrid

Un cop han arribat membres del Grup Especial de Rescat en Alçada, forestals de la Comunitat de Madrid, Guàrdia Civil i SUMMA 112, han intentat reanimar-lo. Per desgràcia, no hi ha hagut manera de recuperar aquest noi que ha mort gairebé a l'acte.

Cal destacar que els primers que l'han trobat han estat uns guies que anaven al grup. I en el moment en què han vist el jove, aquest ja estava en parada cardiorespiratòria.

Els intents per salvar la vida al jove muntanyenc han estat en va

Tot i que el GERA ha fet el possible per salvar-lo, el SUMMA 112 ha confirmat la pitjor de les notícies.

Deurà ser la Benemèrita la que aclareixi per què aquest home estava amb el seu grup a aquelles hores de la nit, al voltant de les 22:30 de dissabte.

Un sanitari del SUMMA 112 en un dia de servei a 16 de novembre de 2020 a Madrid (Espanya)

Com s'ha observat a les imatges que ha compartit el SUMMA, l'intent de reanimació i el rescat del cos s'han fet sota una foscor total. I és que han calgut diversos focus per dur a terme aquests processos.

La Guàrdia Civil investiga per què el mort anava de nit en ruta per la Charca de Venus

A la zona on s'ha accidentat mortalment aquest jove és una ruta que transcorre pel riu Manzanares, on sempre se sol alertar del perill de relliscades.

A més, les empreses d'aventura que coneixen amb detall la zona avisen sempre que cal tenir un bon estat físic per emprendre la ruta.

La víctima estava fent aquesta ruta amb la seva dona i diversos acompanyants quan, en un moment donat, ha ensopegat i s'ha precipitat des de 30 metres.

➡️ Successos

Més notícies: