Foto d'Eva García en primer pla
SUCCESSOS

Eva García, l'espanyola morta durant les vacances amb la família

Eva García va morir de forma sobtada als 49 anys a Huelva

L'asturiana Eva García, treballadora d'Orange i resident a Gijón, estava gaudint d'unes vacances plàcides amb la família a Huelva. La desgràcia s'ha acarnissat sobre ella i els seus éssers estimats, quan divendres passat, de manera inesperada, moria éssent massa jove.

L'Eva va perdre la vida als 49 anys, després que divendres passat es trobés malament. I és que de manera sobtada, va patir un ictus quan descansava al sud d'Espanya amb el seu marit i la seva filla.

Recordem que Eva García estava casada amb el degà del Colegio de los Procuradores de Gijón, Javier Gómez Mendoza. 

Fa 28 anys que el vidu exerceix la seva professió i va substituir l'any passat Ana Belderrain. Tota la seva família s'ha quedat desolada en veure com la morta perdia la vida de manera tan dolorosa a causa d'aquesta malaltia sobtada.

Mor als 49 anys a causa d'un ictus Eva García, treballadora d'Orange

Al costat del seu marit i la seva filla Carolina, l'Eva estava passant uns dies de festa. Però un ictus se l'ha emportat i ha deixat trencats tots els seus companys d'Orange, i especialment, la seva família i amics més propers.

Plànol frontal d'una ambulància de suport vital bàsic a Espanya

Els que coneixien millor Eva asseguren que "era una persona molt estimada, treballadora i entregada, i sempre bolcada en la seva família", lloaven la figura de García, morta fa escassos dies.

Eva García va morir el 23 de juny passat i una vegada es va conèixer la fatal notícia, van ser molts, els que consternats pel que va passar, es van acostar fins al tanatori de Cabueñes. Al tanatori de Gijón va tenir lloc la vetlla després que tota la seva família tornés de Huelva.

El funeral tindrà lloc aquest dilluns a l'església del Corazón de María (Gijón)

Aquest diumenge va tenir lloc al mateix tanatori de Cabueñes la celebració de la paraula en nom seu. El degoteig d'amics i coneguts va ser constant, i aquest dilluns serà més del mateix.

El cas és que a les 18.00 de la tarda, i a l'església parroquial del Corazón de María, tindrà lloc el funeral pel seu descans etern.

➡️ Successos

Més notícies: