Ambulància a Murcia

Mor un jove de 24 anys després de patir un cop de calor mentre treballava

Tot i els intents dels sanitaris per reanimar el jove, només van poder certificar la seva mort

Les altes temperatures a la Regió de Múrcia es van cobrar ahir la vida d'un jove de 24 anys. L'home estava fent treballs de jardineria al paratge de Parazuelos, a Mazarrón, quan es va quedar inconscient.

Cap a les 13.03 hores, els companys de feina de la víctima van avisar els serveis d'emergència alertant que el jove s'havia desplomat mentre treballava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els socorristes de la platja propera de l'Ajuntament de Llorca, les ambulàncies amb sanitaris de la Gerència d'Urgència i Emergències Sanitàries 061 i una patrulla de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Mazarrón van acudir al lloc de l'accident.

Tot i els intents dels sanitaris per reanimar el jove, només van poder certificar la seva mort. Segons els serveis d'emergència, el noi va morir per una patologia relacionada amb un cop de calor.

El tràgic incident va ser comunicat a l'Institut de Seguretat i Salut Laboral de la Regió de Múrcia.

Paratge de Parazuelos a Murcia
El jove és la segona víctima per cop de calor a Mazarrón | Google Maps

Segona mort per cop de calor a Mazarrón (Múrcia)

El 20 de juliol passat, un home de 42 anys i nacionalitat marroquina també va morir a causa d'un cop de calor.

Cap a les 17.50 hores, la víctima, que estava treballant, es va desplomar. Fins al lloc dels fets va acudir una patrulla de Policia Local i una unitat mòbil d'emergències. Els sanitaris van traslladar la víctima en estat crític fins a l'hospital Santa Llúcia de Cartagena, on va morir.

Segons la Guàrdia Civil, la víctima era un jornaler que estava treballant quan va patir l'esvaïment.

La Regió de Múrcia es troba sumida en una onada de calor en què els termòmetres superen els 40 graus. A això se li suma una calima intensa de pols sahariana que ha intensificat la calor.

Per això, des dels ajuntaments de la regió recomanen beure aigua sovint o evitar activitats en les hores més caloroses, per protegir-se davant dels cops de calor.