Diversos treballadors sanitaris introdueixen un ferit en una ambulància a Madrid (Espanya)

Mor un jove de 21 anys en un accident amb un bou mecànic

Les circumstàncies de l'accident encara s'han d'aclarir.

Un noi de 21 anys va morir ahir a primera hora per un accident amb un toro mecànic a Petra (Mallorca).

Segons ha informat el SAMU 061, l'accident ha tingut lloc cap a les 14.45 hores en una finca de la localitat mallorquina. La víctima, un jove de 21 anys, estava treballant quan ha rebut un cop d'un bou mecànic al cap.

Les circumstàncies de l'accident encara s'han d'aclarir.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els companys del jove, que es van adonar de la gravetat de l'accident, li van fer les primeres maniobres de reanimació, seguint les indicacions del 061. Pel que sembla, a conseqüència del cop, el jove presentava un fortíssim traumatisme cranial i havia entrat en parada cardiorespiratòria.

Al lloc es van desplaçar una ambulància medicalitzada del 061 i diverses dotacions de la Guàrdia Civil, Policia Local i els Bombers. Allà, l'ambulància medicalitzada va intentar reanimar la víctima, sense èxit.

La Guàrdia Civil, que va certificar la mort del jove al lloc dels fets, ha obert una investigació per determinar les causes del fatal accident.

A més, el 061 va requerir l'assistència d'un psicòleg per atendre tant els companys com els familiars de la víctima que havien acudit al lloc de l'accident.

Mor un home en un accident a Torre Pacheco

Poques hores més tard, un home de 42 anys moria i dos joves de 23 i 24 anys resultaven ferits en un accident de trànsit a Torre Pacheco (Múrcia).

Cap a les 19.45 hores, el 112 rebia l'avís de l'accident a la carretera F-22, amb tres vehicles implicats.

Accident de cotxe a Múrcia
Un home de 42 anys moria i dos joves de 23 i 24 anys resultaven ferits en un accident de trànsit a Torre Pacheco | Guardia Civil

Mor un home i dos joves resulten ferits en accident a Torre Pacheco amb diversos vehicles implicats

S'hi han desplaçat bombers del Consorci d'Extinció d'Incendis i Salvament de la Regió de Múrcia, una patrulla de Guàrdia Civil de Trànsit, personal de Manteniment de Carreteres i ambulàncies de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061.

A conseqüència de l'accident, l'home de 42 anys ha mort, i dos joves de 23 i 24 anys han estat atesos al lloc dels fets.