Imatge dels Mossos d'Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana a la part alta de Barcelona

L'home trobat mort a Barcelona va ser assassinat en una festa en un pis 'okupa'

El domicili feia dos anys que estava ocupat i la víctima va ser vista amb nois més joves de nacionalitat colombiana

La matinada del 15 d'agost passat, va aparèixer el cadàver d'un home de 48 anys a Barcelona amb signes de violència. El cos de l'home mort va ser trobat en un pis situat al districte de Sant Martí de la ciutat comtal. Ara, han sortit a la llum més detalls sobre el succés.

Segons afirma El Caso, l'home de 48 anys va ser colpejat fins a la mort durant una festa. El cos sense vida de la víctima va ser trobat en un pis ocupat del barri del Poblenou, a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van localitzar el cos de la víctima amb evidents signes de violència.

Tal com ha explicat El Periódico, el domicili on es va trobar el cadàver, ja feia dos anys que estava ocupat. A més, els veïns de l'immoble havien vist sortir i entrar la víctima diverses vegades. Normalment acompanyat de nois més joves i, aparentment, de nacionalitat colombiana.

Una baralla en una festa en un pis ocupat

El cos de l'home va ser trobat sense vida pels agents dels Mossos d'Esquadra dimarts passat a la matinada 15 d'agost. Tot i que segons afirmen alguns mitjans com El Caso o El Periódico, la festa hauria començat el 14 d'agost a les 23:00 hores de la nit.

Els veïns de l'immoble relaten que la música llatina se sentia per tot l'edifici i a partir de la una de la matinada, aproximadament, es van començar a sentir crits i insults. Una baralla que va acabar amb la mort d'un home de 48 anys. De moment, no hi ha cap persona detinguda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els Mossos investiguen els fets

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió de Recerca Criminal de Barcelona investiguen la mort d'un home de 48 anys que va ser localitzat la matinada del 15 d'agost passat a Barcelona amb signes de violència. Els Mossos van tenir coneixement cap a les 2.30 hores.

"Investiguem la mort d'un home localitzat a Barcelona amb signes de violència", ha informat el cos de la policia catalana a Twitter.

El cos sense vida de la víctima va aparèixer a un domicili del districte de Sant Martí. Immediatament es van activar els investigadors per determinar si la mort estaria relacionada amb causes criminals. La Divisió de Recerca Criminal ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets.