Fotomuntatge d'una ambulància del SEM amb un tractor al Deltebre
SUCCESSOS

Mor un home en bolcar el seu tractor mentre treballava

Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida a la víctima

Els accidents laborals mortals no cedeixen a Catalunya. Aquest dimecres 25 d'octubre, un home de 44 anys ha perdut la vida mentre treballava a un arrossar del Deltebre, a la província de Tarragona. Segons les primeres informacions, el tractor de la víctima va bolcar.

Un home ha mort mentre treballava en un arrossar de Deltebre, a la zona de Mas de Prades. L'home va patir l'accident laboral quan va bolcar el tractor que conduïa. La víctima és un home de 44 anys. L'avís es va rebre aquest dimecres cap a les cinc de la tarda.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident. Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents policials, fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tot i que ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Els fets han estat posats en coneixement del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa i del Departament d'Empresa i Treball, tal com estableixen els procediments en accidents laborals amb víctimes mortals.

Mor electrocutat un home de 34 anys

Un home va morir el 5 d'octubre a la tarda per una descàrrega elèctrica amb el cablatge mentre treballava en una obra al municipi de Rubí. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 17:28 hores. El succés va tenir lloc en una obra ubicada en un solar del municipi.

Al lloc s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius dels Bombers de la Generalitat i indicatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima era un home de 34 anys.

Els Mossos d'Esquadra van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i del Departament d'Empresa i Treball, segons els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.