Accident entre dos cotxes i un camió de bombers
SUCCESSOS

Drama a Madrid: mor després de ser envestit per uns lladres perseguits per la Policia

José Manuel, de 63 anys, va morir a l'acte després de patir un impacte brutal

Brutal col·lisió la que han protagonitzat un vehicle robat per uns lladres i un altre en què ha mort a l'acte un home de 63 anys.

El cotxe d'aquests lladres era perseguit per la Policia Nacional a Villaverde (Madrid) després que aquests delinqüents s'havien escapat a gran velocitat dels agents. Així ho han apuntat fonts policials al digital Vozpópuli.

L'home que ha mort després del brutal impacte es diu José Manuel i treballava com a vigilant de seguretat al dipòsit de metro al Polígon Marconi. Estem parlant del lloc de l'accident que se situava a pocs metres d'on treballava aquest home.

Mor un home després de xocar amb un vehicle robat que fugia de la policia

Les primeres informacions han avançat que els joves lladres van robar el vehicle Citröen a prop de la discoteca Mònaco Preparty Lounge. Una discoteca que es localitza a la nau 8 de l'avinguda Reial de Pinto a Villaverde.

Part del darrere del cotxe del Cos de Policia Nacional

Poc després de fer-ho, van ser localitzats per la Policia, que veia com feien moviments més que singulars dins del turisme.

A partir d'aquí, va començar una persecució que arribaria gairebé a un quilòmetre de distància. I al voltant de les 6:00 aquest cotxe va patir un accident al carrer Vall de Tobalina.

El turisme anava a gran velocitat i en un moment donat el conductor va perdre'n el control. Així, aquest va impactar contra el vehicle de l'home de 63 anys que ha mort mentre anava a treballar.

José Manuel, vigilant de metro de 63 anys, es dirigia a treballar quan va ser envestit mortalment

Aquest ha patit una parada cardiorespiratòria, i després de l'accident, han hagut de ser els Bombers els que l'han hagut de treure. Posteriorment, han començat a fer-li reanimacions fins a l'arribada del Samur.

Tot i intentar salvar-li la vida durant gairebé una hora, els facultatius han confirmat, per desgràcia, la mort de José Manuel.

Un professional sanitari baixa d'una ambulància en llitera a un pacient que ha estat traslladat a Galícia (Espanya)

La víctima treballava de vigilant de seguretat i una de les seves passions més grans era recollir el seu nét a l'escola quan lliurava de la feina. O bé quan podia sortir abans de l'horari establert.

"Era un home treballador que vivia amb la seva dona", confessava i lamentava un dels fills de José Manuel.

Aquest sinistre va començar després que el vehicle robat pugés a un illot. I aquest va envair completament el carril contrari col·lisionant de front amb el cotxe de José Manuel.

Els tres delinqüents han estat detinguts i passaran a disposició judicial

Cal assenyalar que al cotxe robat hi viatjaven tres delinqüents que després de l'impacte han acabat amb ferides de caràcter lleu. Un sí que ha hagut de ser ingressat a l'Hospital 12 d'Octubre de Madrid.

Dins l'esmentat vehicle hi viatjaven dos espanyols; un nascut l'any 1999, l'altre, l'any 2003, i un marroquí nascut el 1999. La policia els ha imputat delictes de robatori, furt, homicidi, ús de vehicle robat i un delicte contra la seguretat del trànsit.

Ara com ara, no s'ha sabut si aquests lladres havien tingut algun tipus d'antecedents per episodis semblants als quals van viure divendres passat a Madrid.

Fins ara, les investigacions del succés s'estan duent a terme a la comissaria judicial de trànsit de la Policia Municipal.

➡️ Successos

Més notícies: