Foto del domicili de Sils on s'ha produït el tiroteig i un agent dels Mossos d'esquena

SUCCESSOS

Maten d'un tret un home a casa seva

La víctima era a l'interior del seu habitatge a Sils (Girona) quan diversos individus armats han irromput al domicili

Un home ha mort aquest divendres, 9 de febrer, després de produir-se un tiroteig. Els fets han tingut lloc a l'interior d'un domicili a Sils, a la comarca de la Selva.

Uns homes haurien entrat armats dins un habitatge i haurien començat a disparar. Després d'això, haurien fugit ràpidament del lloc dels fets.

Com a conseqüència, un home ha mort després d'un rebre un tret al cap i dues persones més han resultat ferides amb bales al pit. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara el succés per aclarir el motiu del crim.

Maten un home i deixen dues persones més en estat greu

Un home ha mort víctima d'un tiroteig aquest divendres, 9 de febrer, i dues persones més han resultat ferides. El succés s'ha produït a l'avinguda Catalunya, situada a la urbanització King Park de Sils (Selva).

Segons ha avançat el mitjà El Caso, uns individus haurien irromput en un habitatge i haurien començat a disparar, matant una persona d'un tret al cap. Dues més han resultat ferides greus, rebent trets al pit.

Han estat els veïns els qui, alertats pels trets, han trucat als serveis d'emergències. Diverses dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos s'han desplaçat cap a la zona.

Han fugit del lloc dels fets

Quan han arribat al lloc, s'han adonat que els autors dels fets ja havien fugit. S'hi han trobat, però, amb tres víctimes. Tot i això, no han pogut fer res per salvar la vida de l'home que presentava una ferida de bala al cap, i només han pogut confirmar la seva mort.

Les dues altres víctimes, que havien rebut trets al pit, han estat traslladades en estat molt greu a l'hospital i es tem per la seva vida.

La Divisió de Recerca Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de la Regió de Girona ja ha obert una investigació per aclarir els fets. La hipòtesi principal amb què treballen és que es podria tractar d'un crim relacionat amb el tràfic de drogues.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La policia catalana també ha iniciat una cerca per trobar el parador dels autors. De moment, encara no hi ha hagut detencions i s'estan interrogant els testimonis i els veïns al lloc dels fets.