Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona i al capdavant un agent de Mossos d'Esquadra
SUCCESSOS

Maten un home que intentava aturar un robatori a Barcelona

Els fets s'han produït durant la revetlla de Sant Joan i el presumpte agressor és d'origen magribí

Durant la matinada de la revetlla de Sant Joan, Catalunya ha registrat el seu tercer homicidi. Al voltant de les quatre del matí, els Mossos d'Esquadra van ser alertats sobre un apunyalament al passeig de Joan de Borbó, al barri de la Barceloneta.

Un jove colombià de 26 anys va patir una ferida d'arma blanca al coll, afectant la seva artèria caròtida, cosa que va provocar la seva mort. Tot i els esforços del personal sanitari, la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no ho van poder salvar-lo.

L'agressor, d'origen magribí, va apunyalar la víctima al coll

Tal com informa El Caso, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, agents de la comissaria de Ciutat Vella van detenir un jove d'origen magribí. Aquest individu, que ja tenia tres antecedents per delictes de furt, ha estat arrestat per la seva presumpta implicació en el crim. Fins ara no s'ha revelat l'edat del detingut.

Les primeres investigacions apunten que el sospitós hauria intentat robar un grup de persones quan la víctima va intervenir per defensar-les, desencadenant un enfrontament que va acabar amb el fatal apunyalament. La Divisió de Recerca Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra i un dels jutjats de guàrdia de Barcelona duen a terme la investigació per aclarir els detalls del cas.

Mossos detenint una persona i ficant-la al cotxe patrulla

Dos morts després d'un tiroteig a Girona

Els incidents durant la revetlla de Sant Joan no s'acaben aquí, ja que dues persones més han resultat mortes a Girona. A prop de les 23.00 hores de la nit, un grup d'individus va irrompre al barri de la Font de la Pólvora i va disparar amb armes de foc contra un clan rival.

Una escena nocturna mostra una intersecció de carrers amb diversos vehicles, incloent cotxes de policia amb llums encesos, i un grup de persones reunides a la vorera.

El tiroteig, seguit d'una baralla violenta, va resultar en la mort d'una dona de 44 anys i un home de 48 anys. Tots dos de nacionalitat espanyola i pertanyents a la comunitat gitana.

La Divisió de Recerca Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació preliminar, que apunta a una possible venjança entre grups criminals. Els agressors, que segueixen en llibertat, també semblen estar vinculats a clans enfrontats i comparteixen la mateixa ètnia que les víctimes.

➡️ Successos

Més notícies: