Fotomuntatge de diverses persones bussejant al mar ia l'interior d'una ambulància

Marta, la infermera catalana morta en un fatal accident a Bali

Marta era veïna de Santa Coloma de Gramenet, a la província de Barcelona

Tràgic accident a una platja de Bali. Marta Olives Juanola de 57 anys i infermera de professió, ha perdut la vida en un fatal accident. La víctima, veïna de Santa Coloma de Gramenet, a la província de Barcelona, ha perdut la vida en una immersió de busseig.

Els fets han tingut lloc a la platja de Tulamben, al districte de Kubu, a Karangasem, a Bali. Segons han informat diversos mitjans de comunicació, Marta ha mort a causa d'un trencament d'un vas sanguini després de fer dues immersions de busseig.

Li costava respirar

Han estat les mateixes autoritats d'Indonèsia les que han notificat la mort de la dona. Segons les primeres informacions, la dona i un grup de turistes es van dirigir a la platja de Tulamben per participar en l'expedició. Fet que, malauradament, va acabar de la pitjor manera. 

Marta Olives Juanola, va acabar la primera de les dues immersions al voltant de les 11.30 hora local (GMT+8). Va durar al voltant de 48 minuts i quan va finalitzar la infermera espanyola estava en bon estat de salut.

La segona immersió va acabar a les 13.45 hora local i aquesta va durar prop d'uns 52 minuts. Quan va acabar, la víctima es va queixar de falta d'aire després de tornar a la superfície. Després de l'avís, va ser traslladada immediatament a un centre de salut comunitari de la regió on va arribar a ser atesa.

Finalment, la dona va ser declarada morta a les 16.20 hora local a causa del trencament d'un vas sanguini. El cos encara roman a l'Hospital Regional de Karangasem perquè se li faci l'autòpsia.

El marit estava amb ella

Fins ara no han transcendit més detalls sobre el succés. Els investigadors han d'esperar els resultats de l'autòpsia per poder continuar amb la investigació, la qual acabarà de determinar què va passar realment durant l'activitat de busseig.

D'aquesta manera, els agents seran coneixedors si la dona patia alguna malaltia prèvia o durant l'expedició el guia va cometre alguna mena d'irregularitat o imprudència. A més, l'informe policial assenyala que el marit està al costat de la víctima en espera que la policia tingui novetats.