Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra i al capdavant una rodona vermella amb la imatge de Maria Orellana Solé

SUCCESSOS

Maria, la dona de 37 anys que ha estat trobada sense vida després de dies desapareguda

Maria, una infermera veïna de Celrà (Girona), estava en parador desconegut des de dimecres passat

Tràgiques notícies. La Maria, una dona de 37 anys que havia desaparegut dimecres passat a Catalunya, ha estat trobada sense vida.

Segons informava SOS Desaparecidos, la Maria desapareixia el 10 d'abril a Celrà (Girona) en sortir de treballar. Tot i això, i després de gairebé tres dies d'agonia, el cos sense vida de la dona era trobat a les vies del tren, amb senyals d'haver estat atropellat. 

La Maria va estar diversos dies en parador desconegut

Maria Orellana Solé, una infermera de 37 anys, desapareixia dimecres passat a Celrà, Girona. La dona havia sortit de treballar, i des de llavors, ningú havia pogut trobar el seu parador.

Abans, però, havia trucat a casa perquè no l'esperessin per menjar, ja que havia d'anar al dentista, com ha explicat El Punt Avui. No obstant això, mai no va anar a aquesta cita. I és que, quan des de consulta van trucar a la dona per recordar-li la visita, la Maria va donar excuses amb un gran estat de nerviosisme.

Però va ser després de no haver tornat a casa durant tot el dia que van saltar totes les alarmes. El germà de la Maria va començar a preocupar-se i va acabar presentant conjuntament amb la família una denúncia per desaparició davant dels Mossos d'Esquadra.

D'aquesta manera, l'entitat SOS Desaparecidos alertava el 10 d'abril passat de la seva desaparició a través de les xarxes, aportant dades per facilitar el fet de trobar el seu parador, com el cotxe amb què se l'havia vist per última vegada.

Captura d'un tweet de SOS Desapareguts on informen de la troballa del cos de Maria Orellana Solé

Hauria estat atropellada pel tren

Tot i això, la història ha tingut un final tràgic. Segons ha informat El Punt Avui, la dona ja feia gairebé tres dies que estava desapareguda quan divendres passat a la tarda trobaven el seu vehicle, un Dacia Dokker blau elèctric, a prop de les vies del tren.

No gaire lluny del turisme, també acabaven localitzant el cos sense vida d'una persona, amb signes d'haver estat atropellada. Les primeres informacions apunten que es podria tractar de la Maria, però encara falta la identificació oficial i l'autòpsia que certifiqui que es tracta de la dona desapareguda a Celrà.

Ara, la policia catalana està investigant les circumstàncies de la mort de la Maria i si es va poder produir el mateix dia de la seva desaparició, dimecres passat.

➡️ Successos

Més notícies: