Part del darrere del cotxe del Cos de Policia Nacional

Un jove de 20 anys agredeix amb arma blanca dos policies a Ciudad Real

L'agressor va ser detingut després de rebre tres trets de la Policia

Un jove de 20 anys ha agredit amb dos ganivets dos policies nacionals al centre de Ciudad Real. Un incident que no només ha deixat dos ferits de diversa consideració, sinó que també han estat afectats diversos membres del personal mèdic.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

I és que el subjecte també va agredir el personal sanitari que l'estava atenent dins un immoble del centre de la ciutat. Una imatge més que preocupant al centre de la ciutat castellano-manxega.

Així les coses, aquest noi va ser detingut finalment després de rebre tres trets en una cama. Va actuar així la policia, ja que la seva agressivitat era manifesta. I tot després del que havia fet amb els agents i el personal sanitari.

Divendres passat, la Policia Nacional ha publicat un comunicat en què deia que dos dels seus agents havien rebut dos talls de pes. Un a l'avantbraç i un altre al coll, quan assistia al jove el servei mèdic de l'Hospital General Universitari de Ciudad Real.

Un jove de 20 anys, detingut després d'agredir amb dos ganivets dos policies nacionals

Tots dos estaven actuant davant d'un jove que té antecedents psiquiàtrics i que estava extremadament agressiu en el moment de l'incident. El cas és que aquest noi no estaria prenent la medicació que requeria i aquesta va ser la raó de reaccionar tan violentament.

Dos policies nacionals en un control al carrer
Dos policies resulten ferits a l'avantbraç i coll després de ser atacats per un jove | Policía Nacional

La veritat és que el jove va atacar amb els teus ganivets els agents i també va posar en perill el personal mèdic que ho assistia en aquell moment. Els policies no van tenir dubte a utilitzar la seva ànima reglamentària, i finalment el noi de 20 anys va rebre tres impactes de bala a la cama, que el van deixar sense reacció.

Després d'emprendre aquesta agressió amb aquests dos ganivets, el jove es va atrinxerar en una habitació on va acabar sent detingut per la Policia Nacional. Se l'acusa dels delictes d'atemptat els agents de l'autoritat i les lesions.

Un cop detingut, aquest va ser portat fins a l'Hospital General Universitari de Ciudad Real on està actualment ingressat amb pronòstic reservat.

Això sí, cal ressenyar que tant els agents de la Policia Nacional que han estat atacats com el jove es troben fora de perill.