Fotomuntatge amb una ambulància de fons del Samur i al capdavant una rodona vermella amb els serveis d'emergències de Madrid atenent el jove de 18 anys

SUCCESSOS

Un jove de 18 anys, greu després de ser apunyalat al mig del carrer a Madrid

El jove, de només 18 anys, va ser traslladat d'urgència a un hospital en estat greu després de ser atacat a Madrid

Un noi de 18 anys ha resultat ferit de gravetat després de ser apunyalat amb una arma blanca. Els fets succeïen aquest dilluns, 1 d'abril, cap a les 23:30, al districte de Puente de Vallecas de Madrid.

El noi, que va ser atès al lloc dels fets pels serveis d'emergències, estava en parada cardiorespiratòria i presentava fins a cinc ferides per arma blanca.

Un jove de 18 anys, greu després de ser apunyalat

Un jove de només 18 anys ha estat ferit de gravetat després de ser apunyalat amb una arma blanca a Madrid. Emergències de Madrid ha informat del succés, que tenia lloc aquest passat dilluns, 1 d'abril, al voltant de les 23:30, al carrer Sierra del Valle del districte Puente de Vallecas, a prop del parc Juan José García Espartero.

"Agressió al carrer Sierra del Valle. Samur atén un home de 18 anys per diverses ferides per arma blanca, en parada cardiorespiratòria. En arribar, Policia Nacional havia posat un torniquet i iniciat RCP. Samur continua amb les maniobres i reverteix la parada", ha informat Emergències de Madrid via X (Twitter).

Captura del tweet d'Emergències de Madrid de l'agressió del jove de 18 anys
Emergències de Madrid va informar del succés d'aquest dilluns passat | @EmergenciasMad

Cap al lloc, es van desplaçar ràpidament efectius de la Policia Nacional, que van portar a terme les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar al ferit, després de practicar-li un torniquet a la cama dreta.

El jove presentava fins a cinc ferides per arma blanca, dues a la cama dreta i dues més, al lateral de l'esquena i l'última, a la zona lumbar. De fet, són les de l'esquena les que representarien més gravetat.

Els sanitaris de Samur es van encarregar de revertir la parada al jove després d'una primera actuació dels agents de la Policia Nacional.

La Policia Nacional investiga el cas

Després d'una primera atenció al lloc dels fets pels equips d'emergència, el jove va ser traslladat en estat molt greu a l'hospital 12 d'octubre de Madrid i es tem per la seva vida.

Durant el trasllat, agents de la Policia Municipal de Madrid han escortat l'ambulància que el traslladava al centre hospitalari per facilitar-ne el desplaçament.

Per part seva, la Policia Nacional ja s'ha fet càrrec de la investigació del succés i es troba en el procés d'aclarir les causes dels fets.

Els primers indicis apunten a un possible ajustament de comptes. De moment, no hi hauria hagut cap detenció respecte al cas.

➡️ Successos

Més notícies: