Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una cinta policial al lloc dels fets a Amposta i una rodona vermella amb agents dels Mossos davant del domicili

SUCCESSOS

Jesús, el captaire que atemoria els seus veïns i ha esquarterat la seva exdona

L'home, acusat d'esquarterar la seva exparella dilluns passat, era molt conegut a Amposta (Tarragona)

Tràgic Dia de la Mona a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant el crim que va tenir lloc dilluns passat, 1 d'abril, a Amposta (Tarragona).

Segons les primeres informacions, un home de 47 anys hauria esquarterat la seva exparella, de 34, i hauria anat repartint parts del cadàver a diversos contenidors de la zona.

Els Mossos d'Esquadra van procedir a detenir l'home com a presumpte autor dels fets dilluns al migdia, després de trobar més parts del cos al domicili on tots dos vivien. El cas ha estat assumit per la Divisió de Recerca Criminal de les Terres de l'Ebre.

Jesús, l'home que va matar de manera atroç la seva exparella

Com ha revelat El Caso, l'home que va esquarterar la seva exparella dilluns passat es tractaria de Jesús Fibla, de 47 anys. Aquest era molt conegut al municipi d'Amposta, al Montsià.

Segons han declarat veïns de la zona a aquest mitjà, era habitual que el presumpte assassí demanés diners davant un supermercat Aldi. També, asseguren, tenia problemes amb les drogues i els feia "la vida impossible" des de fa dos anys. "Ens deia que si seguíem denunciant cremaria el bloc sencer amb els nens a dins", han declarat a l'ACN.

Els residents, de fet, havien presentat diverses denúncies a la policia després de les constants baralles de gran violència entre la parella, la darrera fa un mes i mig. "Es veia venir. Ningú ha fet res per impedir-ho", han assegurat els veïns de l'immoble.

Va repartir parts del cos en diferents contenidors

Va ser a partir de la setmana passada que el seu comportament es va tornar més misteriós. L'home decidia posar cartons i matalassos a les finestres per evitar que els veïns veiessin el que estava passant dins l'habitatge, un primer pis.

També un dels residents del bloc va assegurar que el va veure llançant una bossa d'escombraries des de la finestra diumenge passat, cosa que l'havia sorprès.

Captura d'un tweet dels Mossos d'Esquadra informant de la mort violenta d'una persona a Amposta
Els Mossos van informar del succés via X (Twitter) | @mossos

Tot i això, no va ser fins aquest dilluns que la policia catalana va aconseguir accedir al domicili on vivia la parella al carrer Xile d'Amposta després que un amic de l'home expliqués els fets als Mossos.

A l'habitatge, es van trobar restes del cadàver de la dona, així com en diversos contenidors propers, que ja han estat precintats. Una cosa que va permetre als agents poder detenir l'home aquest dilluns passat al migdia com a presumpte autor dels fets després d'accedir-hi la DIC i la comitiva judicial.

Tot i això, la policia creu que la dona podria haver mort dies, o fins i tot una setmana enrere, "a causa de l'estat de les restes trobades".

➡️ Successos

Més notícies: