Part del darrere del cotxe del Cos de Policia Nacional

Investigades dues persones per ferir de gravetat el seu propietari a Granada

Dos homes l'emprenen a cops contra el seu propietari i acaben apunyalant-lo

Dos homes, de 33 i 40 anys, llogaters d'un domicili situat a la localitat granadina de Baza, són investigats per la Policia Nacional.

La veritat és que aquests dos individus són investigats actualment per una agressió contra tres persones, entre elles el propietari de l'habitatge on resideixen.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Al casolà de la casa li haurien apunyalat i encara que no es té confirmació, podrien haver atacat una mica abans amb una barra de ferro. I és que s'ha trobat dins del pis una barra d'aquesta mena. La baralla va començar en una disputa entre el propietari i els presumptes autors de l'apunyalament, que són d'origen romanès.

Cal assenyalar que aquests dos homes tenien antecedents policials i el primer ha estat detingut dins les diligències d'aquest cas. Sobre l'altre, de 40 anys, també hi pesa un requeriment policial, ja que havia fugit del seu país fa un temps.

Dos homes, d'origen romanès, apunyalen el seu propietari a Baza (Granada)

L'11 d'agost passat, membres de la Brigada de Seguretat Ciutadana van rebre un avís del 091. Aquest els alertava perquè acudissin a un domicili de Baza (Granada), ja que s'havia produït una forta discussió.

Dos policies nacionals en un control al carrer
Tots dos estan sent investigats i tenien antecedents policials | Policía Nacional

Un cop allà, van requerir la presència d'una ambulància, després que hi hagués tres homes amb diferents tipus de lesions. Un presentava una ferida oberta al crani i estava inconscient. Un altre tenia talls a la mà i el propietari de l'immoble havia estat apunyalat una cama.

La batussa hauria començat quan l'amo de la casa els va deixar clar a aquesta família romanesa que deixessin l'habitatge d'una vegada per totes. I és que "es disposava a residir-hi l'agredit juntament amb la seva família, inclosos diversos menors que havien presenciat l'agressió".

La Policia Nacional ha revelat igualment aquest dimecres que primerament el propietari es va trobar tan sols amb la dona d'un dels investigats.

Però amb el pas dels minuts, "van arribar dos familiars i la van emprendre a cops contra les tres víctimes. Van utilitzar un matxet i una barra de ferro que portaven, sent aquesta última intervinguda al lloc de l'accident".