Imatge de tècnics sanitaris i un agent de la policia local d'Arrecife en un camp de terra envoltat de murs

Troben un cadàver sota la runa d'un mur esfondrat a Lanzarote

Podria tractar-se d'un 'sintecho' que dormia al lloc de l'esfondrament

Tragèdia a l'illa de Lanzarote i més concretament a la zona de La Rocar a Arrecife. Un alerta dimecres 30 d'agost a primera hora del matí ha deixat una persona morta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Tot després que els equips d'Emergències trobessin el cadàver d'un individu sota la runa d'un mur d'una nau que s'ha esfondrat.

El cas és que algú proper a la zona ha vist l'esfondrament. Així doncs, ha avisat ràpidament el Consorci de Seguretat i Emergències de Lanzarote. Amb tot, els han informat que un mur havia caigut a l'avinguda Olof Palme de Lanzarote.

El dispositiu que han preparat des d'Emergències de l'illa canària ha arribat en uns minuts al lloc de l'esfondrament.

I hi han trobat el cadàver d'una persona minuts després per part del servei d'Emergències de Lanzarote. Així, han demanat l'autorització per poder retirar els enderrocs i rescatar el cos d'aquesta persona, encara sense identificar-ne.

Troben el cos sense vida d'una persona sota la runa després de caure un mur a Lanzarote

Així doncs, els membres del Consorci han fet tot el possible per treure la runa a mà i amb una pala mecànica que s'ha requerit a l'Ajuntament d'Arrecife.

Cotxe de la Guàrdia Civil davant del mar
Troben el cadàver d'una persona sepultada per un mur esfondrat | Guardia Civil

Hem d'assenyalar que aquesta zona on s'ha produït l'esfondrament i la mort d'una persona és utilitzada normalment per persones 'sense sostre'. Unes persones que hi acudeixen generalment per pernoctar.

Després de la tragèdia, Enrique Espinosa, gerent del Consorci de Seguretat i Emergències de Lanzarote, afirmava que la persona faria uns quants dies que estaria morta. I tot després d'analitzar en una primera inspecció del cos que ha estat trobat sota la runa.

La veritat és que el mur que s'ha esfondrat de manera inesperada tenia uns 50 metres de llarg i 1,5 metres d'alçada. Així ha quedat clar segons les informacions que ha revelat davant de la premsa Enrique Espinosa.

Ara com ara, desconeixem la identitat de la persona que ha mort i en les pròximes hores es donaran més detalls de com s'ha produït aquest esfondrament.