Imatge de l'interior d'una bugaderia cremada a Barcelona
SUCCESSOS

Un incendi calcina completament una botiga de Barcelona

El foc es va declarar aquest dijous

Aquest dijous, 19 doctubre, l'incendi d'una bugaderia ha generat alarma a Catalunya. El foc s'ha declarat al'interior d'una bugaderia situada al carrer Mallorca 481, al barri de la Sagrada Família, a Barcelona.

Tal com mostren les imatges compartides pels Bombers de Barcelona, les flames van calcinar completament la bugaderia. Segons ha avançat El Periódico, les flames van començar al voltant de les 20.30 hores i, quaranta minuts després, els Bombers van poder extingir l'incendi.

Vuit dotacions van treballar a l'incendi

Un incendi s'ha declarat aquest dijous, 19 d'octubre, a Barcelona. El foc va començar a cremar l'interior d'una bugaderia situada al carrer Mallorca. Concretament, a l'Eixample.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar vuit vehicles d'intervenció dels Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques. Afortunadament, els bombers van aconseguir extingir ràpidament l'incendi.

Tot i això, la bugaderia, ubicada als baixos d'un edifici, va ser l'únic establiment afectat. La realitat és que les flames van deixar molt malmès el negoci. Doncs, tal com s'observa a les imatges compartides, les rentadores van quedar totalment destruïdes pel foc, així com també algunes peces de roba que es trobaven a l'interior.

No es coneixen les causes de lincendi

Tot i així, els danys provocats no són greus. L'incendi es podria haver extingit per tot l'edifici i sembrar el caos al centre de la ciutat. Així mateix, ningú no va resultar ferit ni es va haver de desallotjar cap veí.

Segons ha indicat el mitjà esmentat anteriorment, encara no se saben les causes de l'incendi. Les autoritats han iniciat una investigació per determinar les causes de lincendi i avaluar els danys materials produïts.

➡️ Successos

Més notícies: