Imagte frontal del bar Serie-1 Dominicano de Badalona amb les personaes abaixades
SUCCESSOS

Tiroteig a Badalona: un home mort i la seva filla ferida greu

L'autor del tiroteig no ha pogut ser detingut i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar-lo

Un mort i una persona ferida greu és el resultat de l'últim tiroteig que s'ha produït a Catalunya. Els fets van tenir lloc aquest dijous a la nit al barri de Sant Roc de Badalona, concretament al bar Serie-1 Dominicano.

Passades les 11 de la nit, un home amb la cara tapada amb un casc va entrar a l'establiment. Després va obrir foc contra el propietari del local, que va morir abans que els serveis d'emergència poguessin arribar al lloc dels fets. A més, també va disparar la filla de la víctima, que va resultar greument ferida. Segons El Caso, el difunt era un home dominicà de 45 anys, mentre que la seva filla té tot just 18 anys.

El tirador va poder escapar de la zona en moto i els Mossos d'Esquadra encara no l'han pogut identificar. La policia catalana treballa a la zona per buscar proves relacionades amb el tiroteig. Un incident relacionat amb les drogues és la principal línia d'investigació en la qual treballen els agents.

Ara per ara, els Mossos encara estan treballant a la zona per trobar més proves. El bar, conegut per les baralles que s'hi han produït en més d'una ocasió, ha estat acordonat, mentre que el jutjat del cas ha decretat el secret de les actuacions.

➡️ Successos