Cordó policial dels Mossos d'Esquadra

Un home mata el seu cosí d'un tret en un tràgic accident

L'home estava ensenyant una arma de foc al seu cosí i aquesta es va disparar

Tràgic accident a la província de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per matar presumptament el seu cosí de manera accidental. Segons les primeres informacions, el detingut estava mostrant una arma de foc al familiar i aquesta es va disparar i li va causar la mort.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 54 anys que hauria matat el seu cosí, de 52, després de disparar-lo de manera accidental amb una pistola a Matadepera, a la província de Barcelona. Ho ha avançat la periodista Anna Punsí i ho han confirmat fonts policials a l'ACN.

«Un home de 54 anys va matar el seu cosí de 52 a Matadepera dissabte per un tret accidental segons la investigació dels Mossos d'Esquadra. Els agents van detenir l'autor per homicidi per imprudència greu. Eren les 7 de la tarda i exhibia una arma que tenia i se li va disparar i el va matar».

Un tràgic accident

Els fets van tenir lloc dissabte 28 d'octubre a les set del vespre, quan els Mossos d'Esquadra van rebre un avís per un incident en un domicili de la població en què estaria implicada una arma de foc.

D'acord amb la policia, el presumpte autor del succés estava mostrant la pistola al seu familiar quan aquesta es va disparar de manera fortuïta i va ferir la víctima. Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida. Els agents van detenir l'home per un homicidi per imprudència greu.

Fins ara no han transcendit més detalls sobre el succés. En aquests moments la investigació policial segueix en marxa amb la finalitat d'esclarir al detall tot el que hauria passat. Tot i això, tot apunta que es tracta d'un fatal accident el qual ha acabat de la pitjor manera.