Cordó del Cos de Policia Nacional que indica 'no passar' amb un cotxe del cos de fons

SUCCESSOS

Un home assassina la seva mare i el seu germà i després crema tota la casa a Mallorca

El doble crim s'ha produït a la localitat de Manacor, a Mallorca, i la policia ha obert una investigació


Tràgic succés a Mallorca. Aquest dilluns 29 d'abril, la Policia Nacional ha detingut un home acusat de matar la seva mare i el seu germà. A més, segons les primeres informacions, el detingut també va incendiar la casa familiar on vivien a la localitat de Manacor.

Després de rebre un avís d'incendi en una casa situada als afores de la ciutat, els Bombers i els agents de policia es van personar fins al lloc. Un cop allà, van localitzar un cos sense vida a l'exterior de l'habitatge juntament amb el detingut, un home d'uns 50 anys aproximadament.

Un home mata la seva mare i el seu germà a Manacor

Tal com han publicat diversos mitjans, l'home detingut era al lloc dels fets. A més, l'home també hauria confirmat ser l'autor de l'assassinat de la seva mare, que era a l'interior de l'immoble en flames.

En el moment de la detenció, el presumpte assassí ha mostrat molta agitació i agressivitat contra els agents. Tant és així que els ha atacat amb gasolina i gas pebre, finalment, però, l'han pogut reduir i procedir a la seva detenció. Moments més tard, la policia ha pogut confirmar la troballa de dos cadàvers.

L'home ha hagut de ser traslladat al departament de psiquiatria d'un hospital de la zona, ja que no aconseguien calmar-lo. La Policia Nacional ha obert una investigació amb l'objectiu d'esclarir els fets. Fins ara, no han transcendit més detalls sobre el succés.

Un agent de Policia Nacional d'esquena

La Policia Nacional ha obert una investigació

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat agents del Grup d'Homicidis i de la Policia Científica. D'aquesta manera, estan realitzant una primera inspecció ocular abans d'aixecar els dos cossos localitzats. 

La identitat dels dos cadàvers trobats encara no està confirmada. Tot i això, tot fa pensar que els cossos pertanyen a la mare i al germà del detingut, els quals convivien a l'habitatge afectat. Ara, la investigació dels agents de la Policia Nacional determinarà la causa de les morts.

➡️ Successos

Més notícies: