Imatge d´un cotxe dels Mossos d´Esquadra amb una foto de l´home que ha obert foc davant d´una escola a Badalona

SUCCESSOS

Un home ferit en un tiroteig davant d'una escola: els Mossos busquen l'agressor

Els fets s'han produït a la localitat de Badalona, a la província de Barcelona, aquest dimarts 5 de març al migdia

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que aquest migdia ha disparat dos trets contra un altre home. Els fets han tingut lloc a Badalona, a la província de Barcelona. Quan la víctima sortia del Centre de Drogodependències Delta, a la zona Dalt la Vila.

El tiroteig ha tingut lloc a la plaça Font i Cussó. Tal com han publicat diversos mitjans de comunicació, la persona ferida ha estat traslladada d'urgència a un centre hospitalari. Fins ara, no han transcendit detalls sobre el seu estat.

Tal com ha anunciat l'Ajuntament de Badalona, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estan treballant a contrarellotge per localitzar l'home desaparegut. No obstant això, es desconeix el motiu pel qual l'agressor hauria obert foc contra un altre home.

Els trets s'han produït davant d'una escola

L'home que en aquests moments es troba en parador desconegut, ha obert foc contra una altra persona molt a prop d'una escola. Davant el succés, els alumnes del centre educatiu han estat confinats com a mesura preventiva durant 20 minuts aproximadament.

Imatge del lloc on s'ha produït el tiroteig a Badalona
El tiroteig s'ha produït molt a prop d'una escola de Badalona. | ACN

A més a més, les xarxes socials s'han fet ressò de la notícia. D'aquesta manera, a la plataforma X, abans Twitter, hi circula un vídeo de l'home que ha disparat. Hi apareix gesticulant agressivament i es pot veure com porta l'arma de foc a les mans.

Disparen els Mossos d'Esquadra a Barcelona

Paral·lelament, aquest dimarts al matí, una persona ha obert foc contra els agents dels Mossos d'Esquadra. Els quals es disposaven a fer una entrada a un domicili a Dosrius, a la província de Barcelona, en el marc d'un operatiu antidroga.

Segons s'ha publicat, el cos de la policia catalana estava fent diverses entrades a Argentona i a Dosrius contra el tràfic de marihuana. L'operatiu ha acabat amb quatre persones detingudes, entre les quals hi ha la persona que ha disparat. Així ho ha informat l'Agència Catalana de Notícies.

➡️ Successos

Més notícies: