Dos agents de la policía autonòmica del País Basc, la Ertzaintza, d'esquenes

Acoltella un home i intenta calar foc al pis de la seva exdona

L'home, amb diversos antecedents penals, ha estat enviat a la presó

Un home de 27 anys va ser detingut per l'Ertzaintza a Pasaia (Guipúzcoa) després de ser acusat d'acoltellar un home i de voler cremar el pis de la seva exdona. Per tant, al detingut se li imputa igualment un delicte de violència de gènere, segons ha posat de manifest el Departament de Seguretat del Govern Basc.

L'agressió va tenir lloc el passat dimarts 18 a les 2.30 de la matinada al mig del carrer de Pasaia. La veritat és que l'arrestat portava dos ganivets i va clavar una punyalada al pit de la víctima.

Un vianant, testimoni de què havia passat, va trucar directament a una ambulància i a l'Ertzaintza, que va poder acabar manejant l'agressor i va procedir a aturar-lo.

Després de l'agressió, la víctima va ser auxiliada pels sanitaris del servei Emergències i l'home presentava una ferida d'arma blanca al pit. Per això, en pocs minuts, aquest va ser traslladat en una ambulància a l'hospital Donosti en estat greu.

Detingut a Pasaia per apunyalar un home i intentar cremar la llar de la seva ex

D'altra banda, la investigació del cas va posar de manifest que els ganivets que va fer servir el detingut els havia robat tot just 30 minuts abans a la casa on viu la seva exdona.

Imatge del poble de Pasaia, al País Basc
Detenen a Pasaia un jove de 27 anys després d'acoltellar un altre home | Tripadvisor

El detingut hauria pogut entrar al domicili després de robar-li les claus a aquesta i el cas és que abans de deixar l'habitatge, aquest va calar foc a diversos objectes de la llar. Amb tot, això va provocar un incendi que va ser apagat sense demora per la seva exdona, que no donava crèdit a què havia fet el seu exmarit.

Aquest home de 27 anys compta amb altres antecedents per diversos delictes. I amb tot, una vegada detingut, aquest va ser traslladat a dependències policials, i va ser posat a disposició judicial dimecres 19 de juliol passat.

El jutge que porta el cas ha decidit hores després que ingressi a la presó sota l'acusació d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. I alhora, per un altre de violència de gènere. Veurem en quina situació queda el pres, que ha comès almenys dos delictes en les darreres hores.