Un agent i un cotxe de la Policia Municipal de Madrid al carrer

Intenta segrestar un nen en ple carrer: la mare no el coneixia

El menor va aconseguir desfer-se del seu presumpte captor després d'un forcejament

Agents de la Policia Municipal de Madrid han detingut un home de 24 anys després que intentés segrestar un menor d'edat al districte madrileny de Vicálvaro. La víctima estava tornant a casa amb la seva mare quan un individu d'origen ivorià va intentar emportar-se'l per la força, agafant-lo del canell i arrossegant-lo diversos metres. El nen va aconseguir escapolir-se de l'individu després d'iniciar un forcejament entre tots dos.

Va ser la mare qui va donar la veu d'alarma a la policia, que es va desplaçar immediatament al lloc dels fets. En arribar, els agents van detenir immediatament l'home per un presumpte delicte de detenció il·legal. L'arrestat va declarar que coneixia el menor i que només volia saludar-lo, fets que han estat negats tant pel nen com per la mare.

Els serveis d'emergències van haver d'assistir la progenitora després de patir una crisi d'ansietat. Allà mateix, la dona va interposar una denúncia contra el detingut, que es troba a la comissaria de San Blas Vicálvaro en espera de passar a disposició judicial.

Foto de la Policia Local de Blanes i dos agents.
El petit va iniciar un forcejament amb l'home, aconseguint escapar a temps. | ACN

El menor no coneixia l'home

Els fets van passar diumenge passat al voltant de les 22.00 de la nit al carrer Elena de Troia quan una mare, d'uns 40 anys, tornava a casa amb el seu fill de vuit. A l'altura del número 25, un home de Costa d'Ivori s'abalançava sobre el menor per intentar arrabassar-lo a la seva mare. El petit va iniciar un forcejament amb l'home, aconseguint escapar a temps.

La mare va avisar immediatament la policia, explicant que mai no havien vist aquest home a la zona. Els agents es van desplaçar ràpidament al lloc per intentar aclarir els fets. En arribar, l'home va ser detingut per presumpta comissió d'un delicte de detenció il·legal.

Després, la dona va haver de ser atesa per sanitaris del SAMUR-Protecció Civil després de patir un fort atac d'ansietat. Per la seva banda, un psicòleg de la unitat també va haver de prestar assistència al menor, que estava visiblement afectat.

El presumpte segrestador, de 24 anys i originari de Costa d'Ivori, es troba a dependències policials en espera de ser jutjat. Pel que sembla, els veïns haurien vist algunes vegades l'home rondant pels carrers de la zona. Per part seva, la víctima desconeixia qui era l'agressor ni quins motius tindria per acostar-s'hi.