Cotxe groc accidentat amb un carrer de Lugo

S'estampa contra una terrassa i presenta un carnet de fantasia

El surrealista moment ha passat en plena matinada a Lugo

Espectacular accident el que ha tingut lloc dijous a la matinada a Lugo on un conductor ha xocat contra una terrassa. Així, aquest també ha fet malbé set contenidors i l'infractor ha fugit immediatament del lloc de l'accident, encara que ho ha fet per poc temps.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Aquest home ha estat localitzat posteriorment per la Policia Local de Lugo i ha donat positiu en un test d'alcoholèmia, arribant fins als 0,73 mg/l en sang. Alhora, ha estat denunciat per presentar un carnet de conduir estranger fora de la legalitat, cosa que no sol ser massa comuna en aquests casos.

La veritat és que estem parlant d'un "permís internacional de fantasia", un carnet que no és vàlid al nostre país de cap manera.

La Policia Local ha revelat que l'accident va tenir lloc cap a les 3.00 hores, en plena matinada, al número 83 de l'avinguda d'As Fontiñas.

Un conductor és denunciat després de xocar contra una terrassa i diversos contenidors a Lugo

Conseqüència de tal brutal xoc, aquest conductor va acabar arrasant durant 30 metres amb totes les taules i cadires que va trobar al seu camí al mig del carrer. A més, aquest ha xocat contra diversos contenidors i bol·lards.

Dos agents de la Policia Nacional d'esquena
El conductor ha estat denunciat per la policia després del brutal xoc | Cedida

La primera reacció del conductor, només que va ser requerit per la policia, va ser que havia perdut el control del vehicle, perquè de forma sobtada se li va creuar un animal. Un animal sobre el qual no va saber donar gaires detalls, encara que sí que li va semblar que era un gat o un gos.

Amb tot, a aquest home se li han fixat diligències per delicte contra la seguretat viària en la modalitat de judici ràpid. I veurem quina és la sanció que comporta aquest accident que ha tingut lloc la nit passada a Lugo.

D'altra banda, la Policia Local de la mateixa ciutat gallega va informar que una patrulla camuflada va veure dos homes orinant al carrer Mariña Española. Tots dos van ser denunciats de manera immediata i podrien haver de pagar fins a 900 euros de multa.

Per si no n'hi hagués prou, aquests dos homes van ser proposats per una infracció a la Llei de Seguretat Ciutadana per una falta de respecte als agents policials.