Émile, nen desaparegut a França

Émile, el nadó de dos anys que ha desaparegut en estranyes circumstàncies

El menor va desaparèixer del jardí dels seus avis dissabte passat

La desaparició d'Émile té a tota França en alerta des del passat dissabte. I és que el petit de tan sols dos anys, estava passant uns dies en Le Haut-Vernet, un petit poble dels Alps Francesos on viuen els seus avis materns quan va desaparèixer.

Segons uns veïns, que van ser els últims a veure al menor, sobre un quart de sis de la tarda, van veure al petit sol al carrer. Des d'aleshores, ningú ha tornat a veure l'Émile.

Els avis, en veure que el petit no era al jardí de la seva casa, van cridar als serveis d'emergències. La Gendarmeria ha obert una recerca amb un ampli dispositiu de cerca en el qual, a més de les autoritats, han intervingut fins a 200 voluntaris.

Cal destacar que aquesta zona de l'Alta Occitània és bastant escarpada i té boscos molt frondosos on el menor ja hauria passat quatre nits i tres dies a la intempèrie.

La fiscalia del cas ha assegurat que no se segueix cap línia definida en la recerca, de moment. Malgrat això, no descarten ni que algú se l'hagi emportat a la força, ni que el menor quedés desatès i es perdés pel bosc.

Le Haut-Vernet, poble de França
Le Haut-Vernet té només 25 habitants | Google Maps

La policia està desesperada per trobar al petit. “Estem en el mateix punt on estàvem ahir i abans-d'ahir, i no és que la recerca no s'hagi intensificat molt”, assegura el fiscal de Digne-els-Bains, Rémy Avon..

La Gendarmeria ha acordonat la localitat per trobar el petit Emile

Ara per ara, un centenar de policies i bombers de la Gendarmeria, així com les seves unitats canines, han rastrejat Le Haunt-Vernet, que només té 25 habitants. Actualment, la localitat està acordonada i ja no permeten voluntaris.

A més els investigadors també estan revisant els registres telefònics de la zona en els últims dies, ja que no descarten que hi hagués telèfons mòbils en l'àrea en el moment de la desaparició que normalment no es veuen en aquest petit llogaret.

La policia ha difós una imatge del nen en xarxes socials. L'Émile, un nen ros d'ulls marrons, en el moment de la seva desaparició vestia uns pantalons blancs i una samarreta groga.

A més, la policia ha demanat col·laboració ciutadana, per a poder trobar al petit el més ràpid possible.

A més, la policia ha demanat col·laboració ciutadana, per poder trobar el petit el més ràpid possible.