Foto del cotxe accidentat per un senglar a una carretera de Chantada (Lugo)

Dos joves de 18 anys moren en un tràgic accident de trànsit

Tots dos van morir a l'acte després de xocar brutalment contra un porc senglar

Dos joves de 18 anys han perdut la vida en un accident de circulació al sortir de la calçada el cotxe en què viatjaven a la localitat lusenca de Chantada.

El succés ha tingut lloc aquest dilluns 7 d'agost al vespre. Tot apunta que un porc senglar es va creuar el camí del vehicle que va acabar accidentat i xocant contra les baranes de la N-540.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Després de l'accident, el conductor del vehicle va sortir il·lès de l'impacte, però no hi va haver tanta sort amb els acompanyants, que van morir. I tot i els intents dels serveis d'Emergències que es van acostar sense demora al lloc minuts després del sinistre.

L'equip de salvament i diversos bombers van intentar rescatar amb vida aquests joves per tots els mitjans. Però la comesa era força complicada, segons confirmava la Guàrdia Civil les últimes hores.

Tot i això, el vehicle va xocar brutalment contra la barrera de seguretat quan circulava per la N-540 a l'altura del quilòmetre 53.

Dos joves de 18 anys perden la vida en un accident de trànsit després de xocar contra un senglar

Després de l'arribada dels bombers, es va fer l'excarceració de les dues víctimes mortals i es va precisar l'atenció al conductor. Un conductor que va patir una forta crisi d'ansietat, segons va apuntar la Guàrdia Civil.

Membres d'una ambulància del DYA Navarra procedeix al trasllat d'un pacient a Pamplona (Navarra)
Moren dos joves després d'impactar contra un porc senglar el cotxe en què viatjaven | Europa Press

Quan es va comprovar que el conductor estava il·lès, es va posar en marxa el requeriment dels psicòlegs i especialistes del Grup d'Intervenció Psicològica en Catàstrofes i Emergències (GIPCE).

Ho van decidir així per si es necessitava atenció especialitzada a la família i persones properes dels dos joves morts.

Cal ressenyar que a l'operatiu també hi van participar efectius de Protecció Civil de Chantada i diversos membres del servei de manteniment de les carreteres. Igual que la Policia Local de la localitat de Lugo.

Els dos joves jugaven a l'equip juvenil de la Societat Esportiva Chantada, que els va dedicar un post més que emotiu. Així, els van enviar el condol a la família i van recordar la figura d'aquests joves, que van morir de manera inesperada aquest dilluns després de xocar contra un porc senglar.

"La SD Chantada va clarejar de la pitjor manera possible. Dos juvenils del club van perdre la vida la matinada passada en un accident de trànsit", deia el post.

"Queda suspesa temporalment tota activitat d'aquesta entitat. Estem completament abatuts per una notícia que no voldríem mai donar. Des d'ara mateix, la SD Chantada queda a disposició de les famílies per a tot el que necessitin en aquests moments tan durs", finalitzava la missiva.