Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena al carrer patrullant

Una dona surt disparada d'un cotxe en marxa després de rebre una ganivetada de la seva parella

Es desconeix si l'agressor la va llançar del vehicle o va ser ella mateixa la que va intentar escapar després de l'agressió

Nova possible agressió masclista a Mijas (Màlaga). Una dona va sortir disparada d'un cotxe en marxa després de rebre una ganivetada a la cuixa. Pel que sembla, hauria estat el seu xicot el que l'hauria agredit, encara que no se sap si l'agressor la va llançar del vehicle o va ser ella mateixa qui va intentar escapar-se després de l'agressió.

Segons assenyala Diario Sur, el succés va tenir lloc a principis d'aquesta setmana i la Guàrdia Civil està buscant un home de nacionalitat britànica com a suposat autor dels fets.

La parella hauria començat a discutir només pujar al cotxe

Pel que sembla, segons el citat mitjà, la parella hauria començat a discutir en pujar al vehicle després d'haver estat en un beach club de la costa de Mijas. Després de la discussió, el presumpte agressor hauria apunyalat la noia a la cuixa i aquesta va sortir disparada del cotxe en marxa.

Després de tot, l'home va decidir fugir i, de moment, se'n desconeix el parador encara que s'especula que es podria haver fugat passant per Gibraltar. Tot i això, la Unitat de Policia Judicial adscrita a la caserna de Mijas ja hauria identificat l'agressor. Es tractaria d'un home de nacionalitat britànica, de 35 anys, amb un ampli historial violent al Regne Unit.

Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena
La Unitat de Policia Judicial ja hauria identificat el presumpte agressor | Europa Press

La víctima va estar vigilada i ja ha rebut l'alta mèdica

La noia que va rebre la ganivetada a la cama va ser traslladada a l'Hospital Costa del Sol, on va ser ingressada per la ferida d'arma blanca que tenia a la cama. A més, presentava diverses contusions i ferides fruit d'haver sortit comiat del cotxe en marxa.

La Guàrdia Civil va activar un protocol de seguretat per protegir la noia durant la seva estada a l'hospital. Així que un dispositiu de vigilància va vetllar per la seguretat de la dona a causa de la perillositat del suposat agressor. Afortunadament, la salut de la víctima no corre perill i ja ha rebut l'alta mèdica.