Muntatge de fotos de Mirian, la motorista que va perdre la vida a l'accident, i una moto

Mirian, la motorista de 29 anys que ha mort en un tràgic accident

Mirian va xocar frontalment contra un cotxe a la carretera de Camposancos (Pontevedra)

Nou accident mortal a les carreteres espanyoles. El passat dijous, 13 de juliol, Mirian, una jove motorista de 29 anys, va morir després de col·lisionar frontalment contra un turisme a la carretera de Camposancos (Pontevedra).

El sinistre va tenir lloc al voltant de les 9 del matí a l'alçada del quilòmetre 3 de la PO-552, al seu pas per la parròquia de Coruxo. Per part seva, el conductor del vehicle, un novell de 18 anys, va sortir il·lès de l'accident.

Mirian, la víctima mortal del sinistre

Mirian, la jove motorista de 29 anys, va acabar estesa sobre l'asfalt després del xoc segons informa Faro de Vigo. Diversos testimonis del succés van donar la veu d'alarma i van trucar al 112 per informar de l'accident. Pel que sembla, els automobilistes que van sol·licitar ajuda als serveis d'emergències ja van avisar que la noia no responia als estímuls.

Els serveis sanitaris d'emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar la vida de Mirian, que va morir arran de l'accident. D'altra banda, el conductor del cotxe contra el qual va xocar la motorista va resultar il·lès i no va ser necessari traslladar-lo a cap centre hospitalari.

Un tècnic del sistema d'emergències mèdiques (SEM) de la Generalitat de Catalunya a l'interior d'una ambulància durant un servei
Els serveis d'emergència no van poder salvar la vida a Mirian | Europa Press

La Guàrdia Civil de Trànsit ha obert una investigació

L'accident mortal va tenir lloc en una recta que queda a prop del pavelló esportiu de la parròquia de Vigo. En aquest punt, hi ha un canvi de sentit on hi ha un senyal de stop.

De moment, es desconeixen les causes de la col·lisió, però s'estudia la possibilitat que algun dels dos conductors se saltés el senyal. Encara que tampoc no es descarta que es produís una invasió del carril contrari pel qual circulava algun dels dos conductors. A més, tampoc no han transcendit els resultats dels tests d'alcohol i drogues.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil de Trànsit va fer un atestat i va demanar proves que puguin determinar per què va tenir lloc el terrible succés. La investigació està oberta i serà la que finalment aclarirà les causes de la col·lisió frontal.