Foto de la carretera N-II a Maçanet de la Selva

Una dona dóna a llum la seva filla en una carretera sense il·luminació de Barbastro

La dona es dirigia a l'hospital quan va tenir la filla

Dilluns passat, la Guàrdia Civil d'Osca va auxiliar una dona després de donar a llum una nena en una zona aïllada de la carretera A-1226, a Barbastre.

Pel que sembla, els fets van passar cap a les 04.00 hores a l'altura del quilòmetre 5 de la carretera aragonesa. La Guàrdia Civil va rebre un avís en què una dona informava que acabava de donar a llum i no es podia moure del lloc pels seus propis mitjans.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La dona s'havia posat de part i va agafar el vehicle per arribar a l'hospital, però no va arribar a temps. Davant la urgència, la dona va estacionar el cotxe en un lateral d'aquesta carretera sense il·luminació, per donar a llum la nena. Quan la Guàrdia Civil va arribar, la dona tenia la seva filla als braços, encara que seguien unides pel cordó umbilical.

La policia auxilia una dona que acaba de donar a llum a la carretera

Els agents del lloc de la Guàrdia Civil de Barbastre, després de l'avís, van localitzar mare i filla en una via sense il·luminar la carretera de la localitat aragonesa. La Benemèrita va trobar la dona, amb la petita als braços, a la qual encara estava unida pel cordó umbilical.

Un professional sanitari baixa d'una ambulància en llitera a un pacient que ha estat traslladat a Galícia (Espanya)
Mare i filla van ser traslladades a l'Hospital de Barbastro | Europa Press

A causa de la urgència del cas, la dona havia estacionat el cotxe ocupant part de la via. Per això, la policia va procedir a abalisar la zona per evitar accidents i assegurar el benestar de mare i filla.

Els agents de la Guàrdia Civil van proporcionar abric a totes dues i van regular el trànsit de la carretera fins que van arribar els serveis d'emergència.

Al lloc dels fets va acudir una ambulància amb serveis mèdics de Monzón. Un cop allà van traslladar mare i filla a l'Hospital de Barbastre.

La policia va acompanyar l'ambulància, obrint-li pas fins al centre mèdic.