Membres d'una ambulància del DYA Navarra procedeix al trasllat d'un pacient.

Apunyala la seva exparella a l'abdomen a Madrid: havia estat denunciat abans

La víctima, d'origen hondureny, va ingressar greu al Gregorio Marañón

Una dona de mitjana edat ha estat apunyalada per la seva exparella, aquest dimecres 6 de setembre a Madrid. Concretament, l'agressió s'ha produït en un carrer del districte madrileny de Vila de Vallecas.

Aquesta dona hondurenya, de 30 anys, que ha estat víctima de la seva exparella, l'havia denunciat al seu dia per maltractaments. Però el cert és que no hi havia cap ordre judicial d'allunyament sobre el seu agressor, han especificat les últimes hores fonts policials a l'agència Europa Press.

L'agressor d'aquesta ciutadana d'origen hondureny, de 27 anys, ha estat detingut i tenia antecedents per violència de gènere amb altres parelles en el passat. El cas és que aquest home ha acabat a comissaria en un primer terme i en les pròximes hores passarà a disposició judicial.

El terrible succés va tenir lloc cap a les 11.00 d'aquest dimecres al barri de Vallecas, al carrer Javier de Miguel, número 12. Exactament, l'agressió brutal es va produir molt a prop del Centre de Serveis Socials San Diego i proper a una marquesina d'autobusos.

Un jove de 27 anys apunyala la seva exparella: ingressa greu al Gregorio Marañón (Madrid)

Un cop es va produir l'apunyalament, una trucada d'alerta va avisar els serveis de Samur i Protecció Civil, que van actuar de la manera més ràpida possible. Diversos efectius van presenciar només arribar a aquell lloc que la dona tenia una ferida força profunda per arma blanca a l'abdomen.

Dos policies nacionals en un control al carrer
La policia ha detingut l'home que ha apunyalat la seva exparella a Madrid | Policía Nacional

Immediatament, l'agredida va ser estabilitzada pels serveis d'Emergències i traslladada en estat greu a l'Hospital Gregorio Marañón, al centre de Madrid.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Per sort, per a la víctima, la vida no corre perill. Tot i que és cert que ha pogut acabar d'una manera tràgica, després de la punyalada de notables dimensions que li va clavar el seu ex.

Cal ressenyar que diversos agents de la Policia Nacional van ser els encarregats d'abordar l'agressor, que va ser arrestat en qüestió de segons. Igualment, la policia va aconseguir l'arma agressora, un ganivet ple de sang amb què aquest home va atacar la seva exparella.