Imatge de la cinta policial

Els Mossos troben el cadàver d'un home de 37 anys: no ha estat un accident

Els Mossos haurien rebut un avís

Un home ha aparegut mort aquest dijous, 20 de juliol, en un pis de Vilafranca del Penedès, a Barcelona. Segons informen els Mossos d'Esquadra, van rebre l'avís ahir, dijous 20 de juliol, a la tarda, cap a les 17:00 hores.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions policials, així com la comitiva judicial, que va confirmar la mort i va traslladar el cos a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses per a realitzar l'autòpsia.

Podria haver mort violentament

Segons ha avançat ElCaso.com, el cadàver trobat pertanyeria a un home de nacionalitat espanyola de 37 anys. Tot i que, en un principi, no presentava signes de violència, l'autòpsia ha revelat que podria haver mort violentament, segons han indicat els Mossos. És per això que, la policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets.

Diverses troballes en poc temps

Cal ressenyar que la setmana passada va aparèixer el cadàver d'un nadó a la platja de Roda de Berà, al Tarragonès. Segons s'ha pogut conèixer a partir dels resultats de l'autòpsia, el cadàver trobat dimarts passat, 11 de juliol, pertanyeria a una nena de vuit mesos, que viatjava en pastera amb la seva família.

A més, la Guàrdia Civil va confirmar que seria la filla d'una dona que també va ser trobada sense vida el mes d'abril passat a les Illes Balears. La mare i la filla viatjarien en una pastera amb 13 persones més, entre les quals hi havia el pare de la família, el qual encara no ha estat trobat.

Tot i que encara queden cadàvers per recuperar, la policia ha indicat que cap dels tres va poder sobreviure.

A més d'aquest cas, el 29 de juny passat, també en una platja del Tarragonès, va aparèixer un cadàver en avançat estat de descomposició. Concretament, va aparèixer a la platja del Miracle de Tarragona sense braços ni cames i, en el moment de la troballa, es desconeixia si era un home o una dona.

Dies després, els investigadors van assegurar que tot apuntava al cos d'una dona i que la víctima podria haver mort fa temps.