Cordó del Cos de Policia Nacional que indica 'no passar' amb un cotxe del cos de fons

Sembra el pànic a Lleida disparant amb una escopeta de balins

Detingut un jove de 22 anys a qui se li imputa un delicte de lesions

Un jove de només 22 anys va ser detingut per la Guàrdia Urbana de Lleida dilluns a la matinada a dimarts després de ferir els homes amb una escopeta de balins.

El detingut hauria disparat des del balcó de casa seva dos homes que caminaven pel carrer. Ho va fer amb una escopeta d'aire comprimit, impactant a l'esquena i al pit cadascun dels lesionats.

El jove no va tenir objeccions a confirmar-li a la Guàrdia Urbana que estava provant quin abast tenien els balins, però no volia ferir cap vianant. Igualment, malgrat les explicacions donades, aquest individu ha estat detingut per un delicte de lesions.

Un jove de 22 anys, detingut a Lleida després de ferir dos homes amb una escopeta

Tot va passar cap a les 0.55 hores de dilluns a dimarts quan un jove va començar a fer trets. I una de les seves víctimes ha trucat a la policia per posar-lo en coneixement del que havia passat al carrer Humbert Torres.

Imatge del carrer Humbert Torres, a Lleida
Detenen a Lleida un jove per ferir dos vianants | Google Maps

La segona de les víctimes ha denunciat els fets a la policia després que diversos agents arribessin al lloc després de la trucada de la primera víctima.

Aquest segon ferit ha confirmat a la policia que després de rebre el xut, escolto dos més més que per sort no li han donat.

A més, ha ajudat la policia a identificar quin era el lloc des d'on sortien els trets. I després d'entrar a l'edifici i reclamar aquest noi de 22 anys, aquest no he posat cap resistència a la patrulla policial que l'ha interrogat.

Provar una escopeta nova de balins ha estat el motiu del detingut per disparar

El detingut n'ha donat una versió sorprenent, i és que ha assegurat que havia comprat l'arma i volia provar únicament com funcionava i quin abast tenia.

Dos policies nacionals en un control al carrer
La policia ha actuat ràpidament després de la trucada d'un dels ferits | Policía Nacional

Preguntat per la policia el motiu pel qual havia disparat aquests dos homes, aquest assegurava que creia que no hi havia ningú al carrer. Ho confessava així perquè era una hora tan tardana i no tenia cap intenció de ferir cap d'aquests homes.

Finalment, els agents de la Policia Nacional li han requisat tant l'escopeta de balins com una bossa d'un quilo de boletes de PVC.