Policia de Sevilla

Un menor ferit amb un tall al coll després d'una baralla

La baralla es va saldar amb tres detinguts i quatre denúncies

Dimarts a la matinada, cap a les 23.30 hores, la Policia Local de Sevilla va detenir tres joves i en va denunciar 4 més per una baralla. A més, un jove de 17 anys va haver de ser atès per un tall al coll a "menys d'un centímetre de causar-li lesions vitals".

Els agents de la Policia Local de Sevilla van anar a la confluència del carrer Torneo amb Baños alertats per una baralla entre dos grups de joves. Emergències Sevilla explica que la Policia Local es va personar ràpidament al lloc, on van localitzar un menor tombat a terra amb un tall al coll "de grans dimensions".

Els sanitaris d'Emergències Sevilla que van atendre els menors asseguren que la ferida del coll va estar a menys d'un centímetre de causar-li lesions vitals que podrien haver acabat amb la seva vida.

Al jove, l'acompanyaven tres menors més de 16 i 17 anys i una jove de 24, que estaven auxiliant el menor tapant-li la ferida que sagnava abundantment. Un altre dels adolescents també presentava ferides a la cara i l'aixella.

La baralla es va saldar amb tres detinguts i quatre denúncies

Els menors van relatar als agents de la Policia Local de Sevilla que eren al passeig Juan Carlos I quan van ser increpats per un grup de joves que els van tirar pedres i altres objectes. Els menors van acabar entrant en una baralla, on la víctima va resultar ferida amb una ampolla trencada.

Ganivet requisat per la policia de Sevilla
Un dels agressors portava amagat a la roba un ganivet d'onze centímers de fulla | Emergencias Sevilla

El grup d'agressors va anar trobant al carrer Resolana en direcció al barri sevillà de la Macarena. Els joves, de 21, 19 i 18 anys presentaven lesions que evidenciaven la seva participació a la baralla. A més, un portava, amagat a la roba, un ganivet amb una fulla d'11 centímetres. Els tres nois van ser detinguts, sent un custodiat a l'hospital fins dimarts al matí per un cop al cap.

Els menors van ser lliurats als pares en un centre assistencial, on van ser denunciats per participar en una baralla tumultuària. Els detinguts es troben a les dependències policials esperant per passar a disposició judicial.