Imatge de la platja de Motril (Granada)
SUCCESSOS

Busquen un menor desaparegut al mar després de colpejar-se amb unes roques

Des de dissabte, es busca el jove en una platja de Tenerife

Alarma després de la desaparició d'un menor a una platja de Tenerife. Dissabte passat, 22 de juliol, diversos efectius d'Emergències van començar un dispositiu de recerca del jove quan es banyava a la platja de Las Gaviotas, a Santa Cruz de Tenerife.

En aquest mateix incident, dos menors van poder sortir pels seus propis mitjans de l'aigua, després que el mar estigués regirat i es copegessin contra unes roques.

Segons ha posat de manifest el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat 112, aquest servei va ser avisat després de rebre una trucada. Els socorristes del servei de platges de l'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife van ser els que van donar la veu d'alarma.

Desapareix un menor en una platja de Tenerife després de colpejar-se contra unes roques

El cas és que els socorristes havien anat a ajudar un grup de joves al mar. Uns menors que havien patit aquest impacte contra les roques, si bé dos van sortir sense problemes de l'aigua.

Imatge de la platja de Las Gaviotas, a Santa Cruz de Tenerife
La platja de les Gavines ha estat el lloc on ha desaparegut el noi | Turismo Tenerife

La veritat és que a un tercer jove no se'l trobava. I a partir d'aquí, va començar un dispositiu de recerca que té en suspens Santa Cruz de Tenerife.

Després de donar-los una primera assistència als dos joves, l'ambulància de la Creu Roja va traslladar els dos afectats, tots dos menors de 18 anys. Ho va fer al Centre de Salut d'Anaga.

Després de ser estabilitzat, a un d'ells el van evacuar en una ambulància a l'Hospital Universitari Nostra Senyora de la Candelaria amb símptomes de semiofegament.

Cal ressenyar que al dispositiu s'estan implicant un helicòpter de rescat del grup d'Emergències i Salvament del Govern de les Canàries (GES). I a més, un helicòpter Helimer i una embarcació Salvamar de Salvament Marítim.

A més, també hi participen una embarcació i el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil.

El cas és que encara segueix desplegat aquest equip de recerca, en què també col·labora la Policia Local, la Policia Nacional i Protecció Civil. Per terra, mar i aire, les tasques de recerca a la costa de Tenerife no cessen, sabent que trobar amb vida el jove és tasca gairebé impossible.