Els Mossos d'Esquadra detenint una persona

Es baralla amb el seu pare i el mata a Catalunya

La baralla va tenir lloc el passat 15 de juliol

Els Mossos d'Esquadra han detingut al Catllar, al Tarragonès, un home de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi. Els fets van tenir lloc el 15 de juliol passat quan l'home va ser acusat per la policia d'haver matat el seu pare durant una baralla familiar.

En un primer moment, la detenció va ser per un delicte de lesions, ja que la víctima, d'uns 80 anys, continuava amb vida. Finalment, cinc dies després, va morir a l'hospital arran de les ferides que li hauria provocat el fill.

Arrestat per matar el seu pare

Ara, tal com ha informat l'Agència Catalana de Notícies, l'arrestat està acusat d'un delicte d'homicidi i va passar a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Tarragona el 17 de juliol.

La baralla entre pare i fill va tenir lloc el 15 de juliol, i l'alerta als cossos d'emergència la van donar uns veïns de la zona, els quals sentien sorolls forts arran de la brutal baralla a l'interior de la casa.

Quan les patrulles policials van arribar al lloc dels fets, el presumpte agressor va sortir del domicili amb la roba tacada de sang, molt nerviós, i va comentar als agents que s'havia barallat amb el seu pare i que aquest es trobava a l'interior de l'immoble.

Els agents van trobar l'home, de 80 anys, estirat a terra i amb grans lesions a la cara. És per això que, van activar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) perquè fos atès, ja que es trobava en estat greu.

Arran de les greus ferides, els agents de la policia catalana van detenir el fill i van obrir una investigació per aconseguir proves incriminatòries. Finalment, l'agressor està acusat d'un delicte d'homicidi, segons han informat els Mossos.