Helicòpter medicalitzat

Un nadó de dos anys i la seva mare han resultat ferits en caure des d'un tercer pis

La primera hipòtesi de la policia és que ha estat una caiguda accidental

Una dona i el nadó de dos anys han resultat ferits després de precipitar-se des del seu domicili, un tercer pis a la localitat valenciana d'Oliva. El succés ha passat cap a les 18.30 hores de dilluns, al carrer Santíssim d'aquest municipi valencià.

Fins al lloc dels fets hi van anar els Bombers del parc d'Oliva, un sergent de Gandia, el SAMU, la Policia Local i la Guàrdia Civil. Un cop allà, tots els serveis d'emergències van començar les tasques de rescat de mare i fill, que havien caigut des de la tercera planta al celobert de l'interior de l'edifici.

Segons explica el Consorci Provincial de Bombers de València, perquè els bombers poguessin accedir al lloc on hi havia mare i fill, han realitzat una obertura de la porta, facilitant els accessos a diversos serveis d'emergència que, posteriorment, han immobilitzat els ferits.

La principal hipòtesi considera que la caiguda ha estat un accident

Segons Levante-EMV, la mare està hospitalitzada amb diverses fractures, entre elles els dos turmells. El nen, que va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat de GVA fins a l'Hospital de la Fe de València, pateix un traumatisme cranioencefàlic sever a causa de la caiguda, segons han indicat a EFE fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències (CICU). Per sort, tant la mare com el nen, que té un pronòstic greu, estan fora de perill.

La primera hipòtesi que estudien els agents de la Guàrdia Civil és que el menor es precipités mentre jugava a l'interior de la galeria del domicili i la mare va caure en intentar baixar pel celobert per arribar fins al petit. Afortunadament, la caiguda del nen va ser esmorteïda pels estenedors de la galeria interior de l'edifici.