Imatge d'un vaixell de la Guàrdia Civil

Apareix un altre cadàver flotant a una platja de Tarragona

Encara no se sap a qui pertany el cadàver

Nova troballa a les platges de Tarragona. Un cadàver ha aparegut flotant aquest dimarts a la platja de Coma-ruga, al Vendrell, Tarragonès. Segons El Caso, els serveis d'emergències han rebut un avís d'un banyista sobre la troballa d'un cadàver flotant a prop de la platja.

Segons indiquen les primeres informacions, el cos ha aparegut cap a les 7 del matí, quan els primers banyistes haurien vist alguna cosa flotant al mar, en una zona de poca profunditat.

La incertesa és màxima, ja que ningú no sap què ha passat i d'on ha aparegut el cos. Diverses patrulles de la Guàrdia Civil s'han desplaçat immediatament fins al lloc dels fets, juntament amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que han començat una investigació per aclarir a qui correspon el cos i si hi ha indicis de criminalitat.

Tercera troballa a les platges tarragonines

Cal ressenyar que és el tercer cadàver trobat a les platges tarragonines des que ha començat la temporada. La primera troballa va ser el 29 de juny, a la platja del Miracle, a Tarragona. Aquest, es trobava en un estat molt avançat de descomposició, i es va trobar sense braços ni cames.

Les investigacions van apuntar que la víctima feia temps que hauria mort i que el cos era a l'aigua.

La segona troballa va ser fa tot just dues setmanes. Concretament, el passat 11 de juliol, es va trobar el cos d'un nadó de vuit mesos, a la sorra de la platja de Roda de Berà.

Les proves forenses van detallar que el cos de la nena, de vuit mesos, feia tres mesos que estava a la deriva del mar. A més, la investigació realitzada per la Guàrdia Civil va confirmar que era una familiar d'una dona que, també, va ser trobada sense vida el mes d'abril passat a les Illes Balears.

La dona podria ser la mare del nadó i, segons les informacions, viatjaven en una pastera que havia sortit de Sharshal, a Algèria, que va arribar el mes d'abril passat, a la costa balear, on es va poder trobar el cadàver de la dona.