Plànol frontal d'una ambulància de suport vital bàsic a Espanya

Baralla mortal al mig del carrer a Lepe: ja hi ha un detingut

El detingut va acabar a punyalades amb la vida d'un jove senegalès

La mort per arma blanca d'un noi de 22 anys ha trencat la tranquil·litat de la localitat de Huelva. I és que aquest home de nacionalitat senegalesa ha mort fa unes quantes hores després de protagonitzar una forta disputa amb un altre home.

Un individu li va acabar clavant diverses punyalades, una d'elles amb un tall profund al coll. Des de l'Agència Efe han pogut contactar amb Emergències 112. Així, han informat que segons fonts properes al succés, la disputa es va iniciar cap a les 23:00 del dilluns 26 de juny.

Va passar en un bar pròxim a la carretera de circumval·lació de la localitat de Huelva. Diverses persones van avisar el 112 que s'havia produït una forta baralla carregada de violència entre dos homes. I en el seu transcurs, un home li va clavar diverses punyalades, i posteriorment, va morir.

Mor apunyalat un jove de 22 anys a Lepe (Huelva)

El jove ferit va ser portat al centre hospitalari Virgen de la Bella, encara que no es va poder fer res per la seva vida. Una informació difosa per la Guàrdia Civil que investiga juntament amb la Unitat Orgànica de Policia Judicial el que va passar en aquesta baralla que va resultar mortal.

Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena al carrer patrullant
La Guàrdia Civil s'ha encarregat de la investigació del cas de la mort del jove senegalès | Europa Press

Tot va començar dins d'una  cafeteria on aquest senegalès, segons fonts properes al cas consultades per Efe, va rebre la primera punyalada. I va fugir espaordit corrent des del lloc fins a una urbanització propera.

L'agressor el va seguir fins allà i el va tornar a apunyalar una segona vegada mentre que el jove va reaccionar intentant escapolir-se'n. Però, encara va rebre una tercera punyalada al coll, que seria definitiva.

El presumpte homicida és un immigrant que va arribar a Espanya fa 4 anys

Pel que fa a l'homicida, és un immigrant que va arribar al nostre país el 2019, si bé la documentació era falsa. Aquest va ser detingut a la Plaza Fuent Vieja poc després d'aquesta agressió que seria mortal pel jove de 22 anys.

En un moment donat, quan el presumpte homicida va ser detingut, un grup considerable d'amics i coneguts de la víctima van envoltar el cotxe policial i la tensió va créixer per moments. Encara que finalment els agents van dissoldre aquest grup que estava enfurismat després del que havia passat amb el jove.

Després que la Guàrdia Civil arribés al lloc, el detingut va ser portat a dependències policials. No va voler declarar, i ara mateix està esperant ser posat a disposició judicial.

Val a dir que el jove mort vivia amb la seva família a Lepe des de fa un temps. Les seves restes mortals han estat traslladades a l'Institut Anatòmic Forense de Huelva, on es durà a terme l'autòpsia protocol·lària en aquests casos.