Imatge de la batalla campal que ha tingut lloc a una discoteca de Girona
SUCCESSOS

Autèntica batalla campal amb barres de ferro volant en una discoteca

Els fets han tingut lloc a la província de Girona i les imatges de la baralla han corregut com la pólvora a través de les xarxes socials

Sonada baralla a la ciutat de Girona. Un grup de joves han protagonitzat una batalla campal al centre de la ciutat catalana. Els fets han tingut lloc aquest dissabte 16 de desembre a la matinada. Segons les primeres informacions, ningú no ha resultat ferit de gravetat.

Un grup de joves han protagonitzat aquest dissabte de matinada una baralla a les portes d'una coneguda discoteca de Girona, ubicada al carrer Jeroni Reial de Fontclara. Tot apunta que la baralla podria haver començat perquè se'ls va negar l'entrada a la discoteca.

Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra, l'enfrontament del grup contra el personal de seguretat del local s'ha produït cap a les tres de la matinada, després que els deneguessin l'accés.

Una batalla campal

Tal com es pot veure en un dels vídeos que hi circula, el grup ha carregat contra la porta de la discoteca amb objectes metàl·lics i, fins i tot, ha aixafat el vidre frontal d'un vehicle que circulava pel carrer.

L'incident va deixar un ferit lleu amb una contusió, que no va requerir atenció mèdica. De moment, no consten denúncies per cap de les dues bandes.

En un altre vídeo, també es pot veure com tres membres del personal de seguretat del local intenten evitar amb porres que la desena d'atacants hi accedeixin. Els Mossos han informat que es tracta d'un grup reincident, i se'ls hauria negat l'accés a la discoteca.

Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i intentar identificar els agressors.