Imatge dels Mossos d'Esquadra patrullant a la plaça de la Bonanova, a Barcelona

Apareix el cos sense vida d'un altre home: aquest cop dins d'un vehicle a Sabadell

La matinada del 15 d'agost passat, va aparèixer el cadàver d'un home de 48 anys a Barcelona amb signes de violència

Macabra troballa dels Mossos. Agents de la policia han trobat el cos sense vida d'un home de 59 anys en un cotxe situat a Sabadell, al Vallès Occidental. Els fets s'han produït dos dies després que aparegués el cadàver d'un altre home a un pis 'okupa' de Barcelona.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació arran de la troballa  d'un cadàver a l'interior d'un vehicle a Sabadell, segons ha avançat Ràdio Sabadell i han confirmat fonts policials a l'ACN. La policia catalana ha rebut l'avís aquest divendres a primera hora del matí.

La víctima és un home de 59 anys

El cos correspon a un home de 59 anys. Els agents treballen per determinar les causes de la mort, encara que apunten que es podria tractar d'una mort natural, ja que, entre altres coses, no presenta indicis de criminalitat. De totes maneres, s'ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets.

Segons l'emissora municipal citada anteriorment, els Mossos d'Esquadra han trobat el seu cos a la zona del polígon industrial de Can Roqueta de Sabadell. Fins ara, no han transcendit més detalls sobre el macabre succés.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Troben un cadàver en un pis de Barcelona

La matinada del 15 d'agost passat, va aparèixer el cadàver d'un home de 48 anys a Barcelona amb signes de violència. El cos de l'home mort va ser trobat en un pis situat al districte de Sant Martí de la ciutat comtal. Ara, han sortit a la llum més detalls sobre el succés.

Segons afirma El Caso, l'home de 48 anys va ser copejat fins a la mort durant una festa. El cos sense vida de la víctima va ser trobat en un pis ocupat del barri del Poblenou, a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra van localitzar el cos de la víctima amb evidents signes de violència.

Tal com ha explicat El Periódico, el domicili on es va trobar el cadàver, ja feia dos anys que estava ocupat. A més, els veïns de l'immoble havien vist sortir i entrar la víctima diverses vegades. Normalment acompanyat de nois més joves i, aparentment, de nacionalitat colombiana.

Una baralla en una festa en un pis 'okupa'

El cos de l'home va ser trobat sense vida pels agents dels Mossos d'Esquadra dimarts passat a la matinada 15 d'agost. Tot i que segons afirmen alguns mitjans com El Caso o El Periódico, la festa hauria començat el 14 d'agost a les 23.00 hores de la nit.

Els veïns de l'immoble relaten que la música llatina se sentia per tot l'edifici i a partir de la una de la matinada, aproximadament, es van començar a sentir crits i insults. Una baralla que va acabar amb la mort d'un home de 48 anys. De moment, no hi ha cap persona detinguda.